Tehnički kutak > Tuning skutera

Aspuh LOL

<< < (4/10) > >>

ivanm:
u prigušivaču imaš kamenu vunu kao zvučni izolator, kad ona izgori, auspuh postane bučan..
onda se skine top, rastavi se, i unutarnji dio se omota izo-vunom, može i građevinskom tako da zvuk bude u granicama normale..

replcnt:

--- Citat: ivanm - 19 Siječanj, 2008, 09:48:56 ---u prigušivaču imaš kamenu vunu kao zvučni izolator, kad ona izgori, auspuh postane bučan..
onda se skine top, rastavi se, i unutarnji dio se omota izo-vunom, može i građevinskom tako da zvuk bude u granicama normale..

--- Kraj citata ---

ajoj, sad si me napravio glupim, znam jebmu, nego me zanima nakon koliko km mu je izgorila vuna, da znam  :happy8:

ivanm:
pa otvori i pogledaj, tko ti to može reć..
u pravilu svakih par tisuća km..
ak je prebučan..

igor.sb:

--- Citat: replcnt - 19 Siječanj, 2008, 10:06:47 ---
--- Citat: ivanm - 19 Siječanj, 2008, 09:48:56 ---u prigušivaču imaš kamenu vunu kao zvučni izolator, kad ona izgori, auspuh postane bučan..

--- Kraj citata ---

ajoj, sad si me napravio glupim, znam jebmu, nego me zanima nakon koliko km mu je izgorila vuna, da znam  :happy8:

--- Kraj citata ---

ma samo gasssssssssssssssssssss

DvdAerox:

--- Citat: replcnt - 19 Siječanj, 2008, 09:20:41 ---
--- Citat: DvdAerox - 18 Siječanj, 2008, 22:50:11 ---nema nista goreg od tt-a kad mu vuna izgori....

--- Kraj citata ---

e, šta ti je to izgorila vuna na tt-u,ja imam tt-a pa da znam šta me čeka uskoro

--- Kraj citata ---

nemam tt-a ali sam ih dosta cuo kako rostaju....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju