Tehnički kutak > Tuning skutera
koliko se moze dobiti na krajnjoj brzini ugradnjom multivara i auspuha
maminjo:
--- Citat: tomovzo666 - 10 Svibanj, 2011, 23:38:51 ---e pa to me zanima,jasam tebe skuzio da si rekao da ce sa kitom +spuhom i multivarom ici 5-10 km vise nego kada bi na ovaj kit sto imam ugradio spuh i multivar, a mislim da si i tako napisao tu negdje gore,HVALA NA SAVJETU
--- Kraj citata ---
sa kitom, vrlo dobrim spuhom i multivarom....NRG ide 100km/h naravno realne brzine,...na cajgeru zna pisati i po 115-120 ali toliko ne ide
primjer: malossi ili polini sport 68ccm +yasuniR+malossi multivar2000, recimo da karb ostane 17.5mm....i sve to dobro poštelano ide 100 bez problema naravno LC mašine ko tvoj NRG
tomovzo666:
--- Citat: maminjo - 11 Svibanj, 2011, 14:56:32 ---sa kitom, vrlo dobrim spuhom i multivarom....NRG ide 100km/h naravno realne brzine,...na cajgeru zna pisati i po 115-120 ali toliko ne ide
primjer: malossi ili polini sport 68ccm +yasuniR+malossi multivar2000, recimo da karb ostane 17.5mm....i sve to dobro poštelano ide 100 bez problema naravno LC mašine ko tvoj NRG
--- Kraj citata ---
hvala na informaciji,bas me to zanimalo, sto si napisao,a dali bi mogao staviti onu elektronsku blokadu sto slow prodaje,tako da nemoram mjenjati papire i polagati za a
benjamin_hawk:
--- Citat: tomovzo666 - 11 Svibanj, 2011, 23:15:49 ---hvala na informaciji,bas me to zanimalo, sto si napisao,a dali bi mogao staviti onu elektronsku blokadu sto slow prodaje,tako da nemoram mjenjati papire i polagati za a
--- Kraj citata ---
pa nece oni znat da si stavio kit :angry9: to stavi i ko ih jebe kupis cdi sa blokadom na dugme kad te zaustave samo stisnes dugme i nemoze vise od 50
maminjo:
--- Citat: tomovzo666 - 11 Svibanj, 2011, 23:15:49 ---hvala na informaciji,bas me to zanimalo, sto si napisao,a dali bi mogao staviti onu elektronsku blokadu sto slow prodaje,tako da nemoram mjenjati papire i polagati za a
--- Kraj citata ---
ma kakvo mijenjanje papora i polaganje......to se ne radi...registriraš ga normalno kao za 50ccm, nitko ni nemora znati i realno ni ne kuži da imaš 70ccm osim ovak ko isto ima pa može prepoznati već po zvuku i okretajima. e sad imaš 2 opcije: prva staviti el blokadu i kad ideš na tehnički fino stisneš prekidač pravoš se mutav i to je to skut ide max 50, druga opcija je da se fino raspitaš dal imaš nekog poznatog u nekoj tehničkoj stanici, daš tom kontroloru 100kn i bok..prođeš elegantno....ja nemam el.blokadu ;D ;D, vjeruj mi prošo bi skoro svugdje samo prije pozoveš nekog kontrolora na stranu i kažeš da si tu sa skuterom i da nemaš blokadu i jel se možeš kaj dogovoriti da se ne vračaš u servis da je stavljaju i opet skidaju..i to ti je to svim danas dobro dođe 100kn iz vedra neba u 3min posla :icon_thumright: ;D
tomovzo666:
--- Citat: maminjo - 11 Svibanj, 2011, 23:31:53 ---ma kakvo mijenjanje papora i polaganje......to se ne radi...registriraš ga normalno kao za 50ccm, nitko ni nemora znati i realno ni ne kuži da imaš 70ccm osim ovak ko isto ima pa može prepoznati već po zvuku i okretajima. e sad imaš 2 opcije: prva staviti el blokadu i kad ideš na tehnički fino stisneš prekidač pravoš se mutav i to je to skut ide max 50, druga opcija je da se fino raspitaš dal imaš nekog poznatog u nekoj tehničkoj stanici, daš tom kontroloru 100kn i bok..prođeš elegantno....ja nemam el.blokadu ;D ;D, vjeruj mi prošo bi skoro svugdje samo prije pozoveš nekog kontrolora na stranu i kažeš da si tu sa skuterom i da nemaš blokadu i jel se možeš kaj dogovoriti da se ne vračaš u servis da je stavljaju i opet skidaju..i to ti je to svim danas dobro dođe 100kn iz vedra neba u 3min posla :icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---
bolje bi ja stavio blokadu zbog murije,a imam lika u hak-u vinkovci gdje se obavljaju tehnicki,mi sada nemam blokadu,pa sam prosao bez mita,zato sto sam ga nazvao prije teh i pitao kada radi i rekao da nemam blokadu i sve 5
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju