Ostalo > Motocikli

stavljane auspuha na motor

<< < (2/3) > >>

giannelli:

--- Citat: bt - 09 Svibanj, 2011, 16:02:37 ---ok hvala na odgovorima..
e sad samo da pitam mogu li stavit serdarevica sa runnera 200 na moju hondu 125

--- Kraj citata ---
vjerovatno ako je pravljen za 200ccm onda po nekoj logici bi trebao bit glasnij nego da je pravljen za 125ccm, jer promjer unutarnje cijevi je ovisno manji/veci pa i prigusenje buke.

a mozda se na oba cuje isto jer ipak nema pregrada. nisam se bavio sa 4t u zivotu, tak da nagdjam i uopce nije bitno je rnisi pitao hoce bit glasnij nego kako montirat, i ako ima mjesta za serda i fi cijevi za spajanje odgovara onda je to samo plug&play.  :glasses9:

vx:
možeš stavit šta oćeš jerto je samo komad cijevi s rupicama i okolo je vuna i sve lipozamotano u plašt- svi ovi homemade auspusi su takvi
spušit ćeš na performansama, zato ga bolje nemoj stavljat, jedino ako oćeš radi zvuka i izgleda,ostalo 0 bodova.
 ima sam 2 serdarevića i jednog deaka i  meni je nekim čudom motor imao bolji odaziv na gas sa serdarevićem

Deny:
serijala spuh ostavi  :icon_thumright:,puno njih je posle serde vratilo seriski spuh

bt:
a jel ima ko kakav prijedlog kojeg da stavim...
ja bi ga stavio samo radi zvuka i samo da ne izgubim na performansama neka ostanu i iste samo da ima dobar zvuk

istipa622:
vi bilo koji...samo neka se čuje ako ti je to cilj!
to je motor na brzine i ljepše ga je čut nego skuter a performanse ces izgubit kolko i dobit znaci nista ili gotovo nista...ja sam na svojem imao original, akrapavič, leovince 4road (pripasani) i sada imam neki đaho ili kako se več zove i sve je to isti K jer se radi o 125 ccm   :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju