Ostalo > Svijet računala i mobitela
COD2
speed:
--- Citat: Tomma - 18 Siječanj, 2008, 16:29:39 ---CoD 2 je zastario,sad se igra Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM) Multiplayer :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
igrao sam cod4 multiplayer i nije mi se bas svidio,kao prvo ima premalo team deathmatcha,samo search and destroy,ako neces niko te ne sili da igras s nama cod2 :angry7:
Tomma:
--- Citat: speed - 18 Siječanj, 2008, 16:38:09 ---
--- Citat: Tomma - 18 Siječanj, 2008, 16:29:39 ---CoD 2 je zastario,sad se igra Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM) Multiplayer :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
igrao sam cod4 multiplayer i nije mi se bas svidio,kao prvo ima premalo team deathmatcha,samo search and destroy,ako neces niko te ne sili da igras s nama cod2 :angry7:
--- Kraj citata ---
Nema premalo,na bosanskom ti je svaki dan tdm i gro ljudi ima...A gle kad bi doso na cod dva,nebi se snasli kad bi vas stao rokati... :toothy9: :toothy12:
al opet daleko mi je najbolji UO!!
vekyyy:
pa dal vi igrate warove u tdm ili sd? pa najbolje ti je igrat sd... a kaj sam htio rec dali imate team speak?
charnel:
e kako se to stave ta jebena slova u boji?
cod2
charnel:
--- Citat: Tomma - 18 Siječanj, 2008, 16:43:52 ---
--- Citat: speed - 18 Siječanj, 2008, 16:38:09 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nema premalo,na bosanskom ti je svaki dan tdm i gro ljudi ima...A gle kad bi doso na cod dva,nebi se snasli kad bi vas stao rokati... :toothy9: :toothy12:
al opet daleko mi je najbolji UO!!
--- Kraj citata ---
a gle dodji , lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju