Općenito > Generalno o skuterima

koje rolnice i koju centralnu za technigas trek ??  :help:

<< < (7/10) > >>

Miki-speedy:
Na klipu nije dosao do krajnje,problem je centralna,rolnice,spuh(samo zavrnut) i onda bi trebao da ide fino  :icon_thumright:
Jest da Beni kaze moram nove kocnice kupit  :laughing7:

wonderkid:

--- Citat: benjamin_hawk - 09 Svibanj, 2011, 08:27:02 ---pa dobro ne bas 60% ali nije puna snaga sigurno supuh je skroz malo zavrnut cuje se ko blesav siguran sam da tu gubi barem 5% snage

--- Kraj citata ---
pod ovo malo zavrnut,na kaj tu mislite,nije sjela dobro grana na cilindar

Miki-speedy:

--- Citat: wonderkid - 09 Svibanj, 2011, 17:57:28 ---pod ovo malo zavrnut,na kaj tu mislite,nije sjela dobro grana na cilindar

--- Kraj citata ---
Ma ja,sad je sve sjelo stavili 4gr al nema vise onu brutalnost od 40-70 al zato vec na 10 podere.

MIKSETA:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 09 Svibanj, 2011, 19:22:02 ---Ma ja,sad je sve sjelo stavili 4gr al nema vise onu brutalnost od 40-70 al zato vec na 10 podere.

--- Kraj citata ---
i sad su 4gr rolice i zuti centralni il onaj unknown plavi ?

Miki-speedy:

--- Citat: MIKSETA - 09 Svibanj, 2011, 19:40:46 ---i sad su 4gr rolice i zuti centralni il onaj unknown plavi ?

--- Kraj citata ---
Idalje je taj plavi mrtvi,nismo stigli danas rastavit polutke,btw klip i cilindar su u jakoo losem stanju,nisam slikao al u dnu klipa ima riseva da nokat mogu otkinut i tako isto na cilindru,cudi me da uopste ide :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju