Općenito > Generalno o skuterima

ANKETA:ŠTA MISLITE O FORUMU MOTORI

<< < (2/10) > >>

Mr J:
Sto se motora tice jako je kvalitetan forum i o tome nema govora, ali sto se tice skutera tu su losi...
Moderatori su takvi kakvi jesu, svugdje moderatori favoriziraju poznanike a odrjesitiji su prema novim ljudima ili prema onima koje nisu nikada ni vidjeli...

Uglavnom sam njihov naziv motori.hr opravdava njihovo postojanje i govori koji kvalitetan materijal se moze tamo naci...

mojskuter.com i ss su daleko kompetentniji za skutere nego motori.hr  :icon_thumright:

SlowRider:
Ovo sto kazes da skuter nije motor.

Ja to gledam sa strane vecine ljudi tj. laika. za koje je i tomos motor, tako da je za mene motor sve sto ima benzisku masinu.

ChRiStIaN:
Meni nisu nis skrivili al mi se cini da malo previsoko lete...

btw. thnx black rox za tak lijepo misljenje o mom forumu!  :icon_thumright:

marko.p:

--- Citat: SlowRider - 17 Siječanj, 2008, 22:13:07 ---Ovo sto kazes da skuter nije motor.

Ja to gledam sa strane vecine ljudi tj. laika. za koje je i tomos motor, tako da je za mene motor sve sto ima benzisku masinu.

--- Kraj citata ---
da,imaš pravo,ako je apn motor onda je i skuter motor

black-rox:

--- Citat: KicHo7 - 17 Siječanj, 2008, 22:32:48 ---Meni nisu nis skrivili al mi se cini da malo previsoko lete...

btw. thnx black rox za tak lijepo misljenje o mom forumu!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ništa i drugi put meni je taj forum bil ok dok onaj joke mamlaz nije se počel pravit pametan i yamaha najbolja nitko nesmije reći ništa protiv, ja mislim da su forumi tu da se kaže šta se misli,a ne da se skriva istina,a nama potrošačima mažu oči :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju