Općenito > Generalno o skuterima

ANKETA:ŠTA MISLITE O FORUMU MOTORI

<< < (8/10) > >>

black-rox:
E to prijatelju o tome ja pričam,zato dođeš na MS forum ili moj forum i ja te 100% podržavam kad nešto napišeš protiv nekog servisa,ako je to istina,a samo da se zna ovo di sam naručival dijelove za yamahu je Mali moto,i gazdu znam,ali me nije briga neću ga hvaliti ako ne valja,ja otvoreno rečem pa znao ja njega ili ne tako kažem i za ovaj motori forum kakva država takav forum motori....

DAMIR-RUNNER:
BLACK-ROX a jes legenda sve sam pratio kaj se desavalo...najjaci si sa onih 10 sec.... :laughing7: :laughing7:

Dirk23:
Respect, :notworthy:, svaka cast, jako mi drago sta to cujem, jer ko ce nam pomoc,
ako necemo jedni drugima, a ne da nas se banira, a i ovi drugi korisnici,
na motori, neznam zasto nisu stali u obranu jadnog covijeka,
 mozda su stala 2 ili 3, a i oni su bili popljuvani, toliko mi se zgadio,
taj forum, uzas jedan!

black-rox:

--- Citat: DAMIR-RUNNER - 17 Svibanj, 2008, 11:47:17 ---BLACK-ROX a jes legenda sve sam pratio kaj se desavalo...najjaci si sa onih 10 sec.... :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Pa to sam i prijavio adminu,ono je bio čisti spamm,a to su ljudi od kojih 30,ako ne i više godina,ponašanje ima bolje dijete iz vrtića,a i zrelije je od njih,očekujem od nekih ljudi koje sam ja uvijek branio da će malo im napisat neš na onom forumu :icon_thumright:

Žalosno je to ali niko ti neće stat u obranu,jer se pol njih uvlači u dupe adminima i modovima,da ih ne izbace,još im samo noge malo vire koliko su se uvukli,svaka čast izuzecima i za njih respect :icon_thumright: :occasion14:

DAMIR-RUNNER:
ma znam da...ja se nikom neguzim nemam potrebe,tak da ono..al znam da si bio prijavio ono i mogo sam zbrisat tih par postova a ne cjelu temu.inace tema bila ok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju