Općenito > Generalno o skuterima
Smatrate li da je registracija za 50 kubikaša preskupa?
R@d0:
evo baš sam htio otvorit temu u vezi tog.
doso sam na tehnicki, stjerali me u muriju prvo odjavit platio 20kn biljege,neki papir 2kn, kopiranje: ISTI LIST 2 STRANE 2 KUNE ceko red sat i pol vratio se u stanicu platio tehnicki 145kn mislim, osiguranje 252kn bez da sam osiguro vozača i suvozača od smirtnih slucaja i invaliditeta, dodjem na blagajnu kod babe i kaze 445kn skoro sam na dupe pao nisam imo kod sebe tolko tak da moram još sutra obavit do kraja, kad platim troskove u tehnickom moram opet u muriju po štambilj i onda opet u stanicu za tehnicki po pločice i onda je ta seansa valjda gotova.
za skuter od 50ccm-a skoro 900kn rega kaj su oni ludi?????
Iwo SR Tuono:
ako je skuter odjavljen, kad pratiš regu za regom meni je oko 450kn
3alfa3:
--- Citat: R@d0 - 13 Svibanj, 2011, 00:00:34 ---bez da sam osiguro vozača i suvozača od smirtnih slucaja i invaliditeta
--- Kraj citata ---
Sad se vrati nazad i doplati i taj dio. Beznacajan iznos, a moze ti puno pomoci u slucaju sranja. To ti pokriva i vozaca i suvozaca ako si kriv za nesrecu - nesto kao kasko, ali za ljude ;D
Poggiali:
Alfa, kolko je cca doplata ?
3alfa3:
--- Citat: Poggiali - 13 Svibanj, 2011, 01:01:41 ---Alfa, kolko je cca doplata ?
--- Kraj citata ---
izmedju 55 i 90 kuna - ovisi na koliku svotu se osiguras. Ja uzimam ovu najskuplju varijantu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju