Općenito > Maxiskuteri

Xmax 2009 ili xcity 2011-pomoc

<< < (4/5) > >>

Max3000:
Zna li tko usput koja je orginal žarulja za kratko svijetlo kod X maxa 2010g???

matheus:
Ako je kao na X ciy-u onda je H7

Max3000:
x max je u pitanju

kengur:
zašto ne yamaha.imao sam x9 500- imao sam bev 250 a sad imam yamahu versity 300 i nikad bolji skuter nisam vozio.velik, udoban djelova ima a nekak mi baš i netrebaju nešto posebno.samo toči i vozi.zaštita od vjetra je odlična,brzina dobra a ubrzanje od 0-120 ludilo.kad ga forsiram ide do 140 al nema potrebe za tim 120 mu je taman.npr u jednom danu 750 km bez zaustavljanja za odmor osim točenja goriva.ja sam zadovoljan yamahom a vjerujem da su ove nove još bolje od moje rage pa zašto ne preporučit nekom.nije niti piaggio bogom dan.sa x9 500 sam imao toliko sranja da sam ga od jada prodao ili bolje reči poklonio čovjeku za djelove a bilo mu je 4 godine tek i 22000km.ti ajnšprici su totalna koma.yamaha rulez :icon_thumright:

kombaj:
nezz po meni x max ima ljepsu liniju,sad je sve stvar sta tebi lipse izgleda svako drukcije gleda... a plastike jesu malo skuplje ako se polomis al ko ima para za kupit ovi motor onda ce imat i za plastike.... a sta se tice servisiranja remen orginal u yamahe je 600 kn al moze se nac neka druga marka za 300-400 kn, a za kuglice neznam ja sam za svog dobia besplatno kugle....sta se tice brzine oni prvi modeli x max(karburator) su malo zilaviji i iz prve ruke znam da idu 150 navuce se na 160, a ajnspric ide bice 130-140....x max je los u okukama nezz mozda se x city bolje ponasa jer ima malo veca kola al koji god izaberes neces falit  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju