Tehnički kutak > Garaža
Jos jedna devetka u nizu
Nikola_VU:
ne nego od stranice, od jedne kante sam dva komada napravio, plastika je neka mekana, cca. 2 mm i reže se nožem bez problema. Ako hoces poslat cu ti dimenzije da se ne moraš zajebavat sa pravljenjem šablona :hello:
ziloryder:
--- Citat: Nikola_VU - 30 Svibanj, 2011, 10:32:48 ---ne nego od stranice, od jedne kante sam dva komada napravio, plastika je neka mekana, cca. 2 mm i reže se nožem bez problema. Ako hoces poslat cu ti dimenzije da se ne moraš zajebavat sa pravljenjem šablona :hello:
--- Kraj citata ---
Aha, znaci lako je s njom, ja sam mislio plexigasom al je pretvrd, ajd ako ti nije tesko posalji :icon_thumright:
ludi dragster:
svaka cast!!!jeeeeeeeno!!! :headbang:
Nikola_VU:
evo batina 1.3. ponovo registrirana uz malo poteškoča, naime lik me je rušio na tehničkom zbog drag volana, prvo me slao na atest, a kasnije izvan prostorija tehnickog poceo smarat sa pricom nekom, mislivši da cu mu colovat neki keš, na to sve sam mu reko da nema šance da idem na atest i da cu doc za par dana sa serijskim volanom, normalno vratio sam se za sat vremena i lik je popizdio, na kraju me pustio, bezobrazno dao papire i izgleda od ljutnje zaboravio zaljepit registracijsku oznaku :toothy12: :toothy12:
Evo i jedna slika kako izgleda boto sa 2 fara :D
ziloryder:
Hahah, dobro si ga sklepao, 2 razlicita retrovizora, 2 fara, plavi blatobran :notworthy:
Al skroz je cudan sad bez drag volana, sta je rekao za volan??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju