Tehnički kutak > Garaža
Jos jedna devetka u nizu
BoLT3K:
A od čega su ova svjetla ?
animatrix:
za roxa sa halogenkama i ledicama za poziciju i zmigavce
Miki-speedy:
Predlazem ti da nabavis si samo siru granu :icon_thumright:
Inace batina je taman,obozavam ove male batine,nekako su mi udobne,isto ko da se uvalim u fotelju :dontknow: :laughing7:
Nikola_VU:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 05 Svibanj, 2011, 01:17:38 ---Predlazem ti da nabavis si samo siru granu :icon_thumright:
Inace batina je taman,obozavam ove male batine,nekako su mi udobne,isto ko da se uvalim u fotelju :dontknow: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma nek kaže ko sta oce al sta se sa batinom može sve izvest pa to je cudo :D
Sa ovim kitom sasvim ljepo ide, pere serijale sve ( osim Došenove, ono je neuhvatljivo :D ), ali nema di nisam iso sa njim od šumskog puta do njive u Čepinu :D
Sto se tice felgi, konto sam ih u bijelo obojat, al neki dan sam ih bas ljepo ocistio i skonto da da im polirane rubove i da nema potrebe da ih bojam, jer dosta mi je i primera i boje i laka :sad3:
--- Citat: animatrix - 04 Svibanj, 2011, 21:33:41 ---ova crna iako nije ta koju je htio je po meni ispala odlicno. far nije upao kako treba ali opet jebeno izgleda i totalno drugacije od ostalih batina. ja bih samo felge i vilicu rijesio u neku boju, mozda bijelu ili ispolirat felge da pase uz auspuh i tu fensi vilicu :)
--- Kraj citata ---
Ma znas da sam i planiro i nagovaro sam sebe jos zimus da ispoliram dekl, al poslje spuha mi se nije dalo NIKAKO :D
Al nekako sad kontam da kad bi i felege iso polirat da bi bas bilo previše, tako nek ostanu ovakve ili idu u bijelo!
ziloryder:
Stvarno jedna od lipsih batina koje sam vidio...svaka cast imas mota, trebas nabacit koji video da vidimo kako ide ..jel ti to 110 guma pozadi..ma nemoj u bijelo neces nista dobit ja sebi mislim opiturat znaci tamo posredini di je gruba povrsina di se spajaju krakovi ti isto da obojas u crnu super bi bilo puno pozdrava :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju