Tehnički kutak > Tuning skutera

Akumuljator

<< < (3/4) > >>

black-rox:

--- Citat: KicHo7 - 16 Siječanj, 2008, 12:44:27 ---Ovaj je osjecam vc dao svoje polako pa je vrijeme za novi, kolko ampera preporucate i koja marka, kakve su cijene?

I jos pitanje, jel stigne punit ako se svjetla spoje na akumulator jer ovako mi koma svjetli a u dolasku mi je far onaj sa 2x po 55w H3 lampe...THNX

--- Kraj citata ---
Svijetlit će ti super ako spojiš jednu,a ako spojiš i jednu i drugu u isto vrijeme gore nego serijski će svijetlit ja sam napravio da se svaka pali posebno :icon_thumright:

SlowRider:
Jedna lampa je spojena na kratko, a jedna na dugo svijetlo.

black-rox:

--- Citat: SlowRider - 18 Siječanj, 2008, 11:55:23 ---Jedna lampa je spojena na kratko, a jedna na dugo svijetlo.

--- Kraj citata ---
Da upravo tako samo kod mene je to sve malo drukčije jer sam ja cijelu instalaciju napravio novu drugi prekidači i tako,ali pali samo jednu jer kad upališ drugu to svijetli gore nego serijala :hello:

SlowRider:
Ja sam slozio da na kratkom svijetlu radi samo jedna lampa, a na dugom obje.

black-rox:

--- Citat: SlowRider - 18 Siječanj, 2008, 20:09:24 ---Ja sam slozio da na kratkom svijetlu radi samo jedna lampa, a na dugom obje.

--- Kraj citata ---
Pa tako je i kod mene samo kad upališ obadvije svijetli katastrofa :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju