Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
megameeting RI 3.mjesec
wyeshtitza:
ako ostane 8.3. možda se ukažem... jer sam itak dole na krku ovaj vikend... ak ne... jbga :icon_biggrin:
black-rox:
Najbolje da se meet odgodi za 4 mjesec :icon_thumright:
X-Thug:
--- Citat: Sole8 - 05 Ožujak, 2008, 00:32:54 ---pozdrav, evo da vam se javim, dogovor je takav da do petka u 2 cekamo te onda donesemo zadnju odluku, drago mi je sto dolazite iz zg i okolice, bit ce ljudi na meet-u samo da se vrijeme smiri, u najgorem slučaju ako bude odgodeno meet se odgađa za 15.03.2008., tako da se jos čujemo...pozz
JOŠ UVIJEK JE 8.3.2008., U SLUČAJU ODGODE BIT ĆE ODRŽAN 15.3.2008...... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ako san ja tebi u okolici onda super :toothy12:,ili ovaj iz ši...
Goran:
--- Citat: X-Thug - 05 Ožujak, 2008, 13:35:34 ---
--- Citat: Sole8 - 05 Ožujak, 2008, 00:32:54 ---pozdrav, evo da vam se javim, dogovor je takav da do petka u 2 cekamo te onda donesemo zadnju odluku, drago mi je sto dolazite iz zg i okolice, bit ce ljudi na meet-u samo da se vrijeme smiri, u najgorem slučaju ako bude odgodeno meet se odgađa za 15.03.2008., tako da se jos čujemo...pozz
JOŠ UVIJEK JE 8.3.2008., U SLUČAJU ODGODE BIT ĆE ODRŽAN 15.3.2008...... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ako san ja tebi u okolici onda super :toothy12:,ili ovaj iz ši...
--- Kraj citata ---
ljudi vi ne kužite da od meet-a u subotu neće biti ništa zato što je prognoza za vikend katastrofa!!!
Sole8 - Pogledaj prognozu, a ekipa iz ZG-a i Dalmacije 100% neće moći doći zbog kiše i snijega u gorskom kotaru!!!
robert:
za subotu najavljuju za rijeku kišu i ako tamo pada onda preko gorskog kotara ima snjega!
@sole8: rado bi došao ali ne po takvome vremenu! pomakni meet na neki drugi termin kad se vrjeme smiri!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju