Tehnički kutak > Tuning skutera

polini sport yasuni r minarelli lc...stimanje pomoc

<< < (2/7) > >>

pralas:

--- Citat: aprilia area 51 - 04 Svibanj, 2011, 11:31:01 ---neznam par ljudi mi je reklo vak...zute oprugice zuti centralni i rolice oko 4,2...a ta podloska ona ide iza varia jel tako...

--- Kraj citata ---
izmedu bolcne i ventilatora

aprilia area 51:
a tamo iza varia i onog kurca od lanasera neide nikaka podloska...neko je prico da se tamo stavlja kao da se vario izravna s polutkama iza

danc00:
Pa imaš manual od multivara pa pogledaj jel ide podloška kod anlasera, na piaggio ide, al za minarelli nisam siguran, ak si dobil podlošku stavi je!

A ona podloška kod ventilatora ona je kao korekcija remena, serijska je 1.3mm pa sad ti stavljaj tanje kak ti paše, meni je super sa 0.8mm!

Rolice od 4.2gr ti budu malo preteške, polini se mora vrtjet na 10T, a to su ti okretaji ujednako i za yasuni...tak da ciljaj na 10T, a kaj ja znam na kolko ti se sad vrti...imaš obrtaljku!

aprilia area 51:
nemam nista imam drag volan u tom je problem nist neznam...rolcie su 4,0...a probat cu onda tu ubacit podlosku od nekih 1 mm pa cemo vidjet...a znaci sto se tice rolicea oprugice i centralne bi trebalo to biti okej

danc00:
http://www.malossistore.be/Archivio/montaggio/73%203863.pdf

517075 ti je za minarelli, i nacrtano je da ti ide podloška između variomata i anlasera, sad ne znam kojih dimenzija, trebal si je dobit sa variomatom!

Gle, bijeli se dobi sa multivarom, tak da je on valjda ok(ja bi stavil za zeru tvrđi) Podloška kod ventilatora će ti dat mrvicu krajnje, a također za žute federe ti ne znam kad nemaš obrtaljku da vidiš na kolko ti kreće, to si sad onda moraš radit po osječaju! Sve ti bi bilo lakše da imaš obrtaljku, pogotovo za rolice, sad to moraš po zvuku :icon_thumright:

Inače setup je odličan, podesi karb i i kupi Polini kevlar 248.040 i to mora ići ko blesavo sa R-om, 95km/h prave sigurno ak se bu vrtelo na 10T!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju