Tehnički kutak > Tuning skutera

polini sport yasuni r minarelli lc...stimanje pomoc

<< < (5/7) > >>

aprilia area 51:
ok probat cu...

de mi recite jel ima smisla onda stavljat teze rolice da neprobajem i nekupujem bzvz ako netreba i drugu centralnu

cvele60:

--- Citat: aprilia area 51 - 04 Svibanj, 2011, 19:25:03 ---ok probat cu...

de mi recite jel ima smisla onda stavljat teze rolice da neprobajem i nekupujem bzvz ako netreba i drugu centralnu

--- Kraj citata ---
A jbg to niko tacno nemoze da ti kaze...moras sam da probas par kombinacija i ostavis onu koja je najbolja...Ne treba ti druga centralna ako nemas veliki pad obrtaja zbog ser. torqa...

danc00:

--- Citat: aprilia area 51 - 04 Svibanj, 2011, 18:47:26 ---a jel mi mos nac link di ga mogu narucit...jer nema drugih dimenzija osim tog tu

--- Kraj citata ---

Imaš POLINI KEVLAR u AMITRADE, to ti je u zg, pa pitaj jel šalju, ma nije čak ni ZG na kraju svijeta u ostalom.

Šifra ti je 248.040 a dimenzije 750x17mm, eto sve imaš!

aprilia area 51:
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637311152&target=productdetail&category1=A%3AA_YAMAHA%3AA_YAMAHA_AEROX5099&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN

e nemogu nigdje nac taj polini kevlar tih dimenzija...najblize sto sam naso je ovaj polinijev remen..dimenzija 750x16.8

danc00:
Dal sam ti broj remena i dučan u kojem možeš kupiti taj remen ak hoćeš, ne znam kaj ti još treba!? 250kn nemam viška da ti posudim :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju