Ostalo > Foto, video, music...

Reakcija na 2girls1cup

<< < (4/4)

charnel:

--- Citat: BlackNaranča - 17 Siječanj, 2008, 21:21:35 ---ma daj ovo je sada vec preeee bolesno ta stranica je jebeno ilegalna , ovo treba ukinuti...mislim zatvoriti jebenu bolesnu psihopatsku stranicu, pogledao par videa na njoj, ma daj gadimi se sto sam covjek kada ovo vidim sto moja vrsta radi...

http://www.newsfilter.org/view_video.php?id=47292

--- Kraj citata ---

ma ne moze ovo bit istina, ma daj koji k.....

C.L.:

--- Citat: vekyyy - 24 Siječanj, 2008, 23:09:01 ---
--- Citat: master_o_fight - 19 Siječanj, 2008, 18:58:56 ---
--- Citat: BlackNaranča - 17 Siječanj, 2008, 21:21:35 ---ma daj ovo je sada vec preeee bolesno ta stranica je jebeno ilegalna , ovo treba ukinuti...mislim zatvoriti jebenu bolesnu psihopatsku stranicu, pogledao par videa na njoj, ma daj gadimi se sto sam covjek kada ovo vidim sto moja vrsta radi...

http://www.newsfilter.org/view_video.php?id=47292

--- Kraj citata ---

ajme koji je ovo k**ra*...ovo je stvarno nešto ajbolesnije što sam ikad gledao fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

--- Kraj citata ---

mater im ***** retardiranu bolesnu... UBIL BI IH ***** IM SVE DI GOD KAJ IMAJU... kakva je to gamad pi*ka im materina jadna... tu su nasli neku zensku pa nju tu mogu vezat i radit im takve gadarije... ma ja da ih vidim ja bi ih sad ubio makar neznam ovu zensku ni nista ubil bi ih pa nek idem u buksu zbog tog al mi se hebe jer ovo su prejadni ljudi... Nikad na zenu ruku nebi mogal dignut a kamo ovako nesto radit... Uh sad sam prelud od ovog ali mrzim stoku koji znaju zene zlostavljat .... samo cu rec fuj i da bi ih ubil da ih vidim

--- Kraj citata ---
Što je naj gore ta ženska je vjerojatno i pristala to radit,uf fuuj :uuuu:

BlackNaranča:
ma daj koji ti je, pristat da te ubiju onako?

C.L.:

--- Citat: BlackNaranča - 25 Siječanj, 2008, 22:21:34 ---ma daj koji ti je, pristat da te ubiju onako?

--- Kraj citata ---
A š'a ja znam,to je valjda neki sado-mazo :laughing1: ,uglavnom nema kraja ljudskoj gluposti-reko je jednom jedan filozof :old:

PViVaCiTy:
isuse bože e treba im u tu jebenu sobicu bacit krvavu bombu mater im j**** i sve ih poubijat j#bote pas u picku materinu ogavno pa sa žiletom bi ih nasjeko na komadice da vidim da to rade u pi*+u materinu ogavno i kaj sad murija nis ne napravi nek maknu tu jebenu stranicu a oni drkaju k**ra* ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju