Tehnički kutak > Injection
"Planinarenje" sa paljenjem Di tech
Tadr3:
LAMELICE 100%, ne dihtaju dovoljno... uzmi zamjenska od RMSa za nekih 60-80 kn nove i radit ce... 100% sam siguran... tak je bilo i kod mene, radim kompletnu generalku, sve sve novo i motor nece upalit... zaljeva ga... ma uglavnom sve ko tebi... zamjenio cijeli usis i dere ko majka... :)
SPecial:
--- Citat: lenko - 04 Svibanj, 2011, 13:58:51 ---Au bato, j#bo si mu kevu ! Ovo je za mene puno ! Aj da se upustim u to planinarenje, ali ja ne znam ni pola delova koje si nabrojao, a kamoli da ih rasturam i perem. Doduše, majstor sam za rasturanje (ko nije ?) ali se bojim da ne bih znao da vratim sve kako je bilo ! A znajući sebe, sigurno bi bilo viška delova !
--- Kraj citata ---
hahhahahahahhahahahhahahahahahha
Lenko:
--- Citat: Tadr3 - 11 Svibanj, 2011, 12:27:18 ---LAMELICE 100%, ne dihtaju dovoljno... uzmi zamjenska od RMSa za nekih 60-80 kn nove i radit ce... 100% sam siguran... tak je bilo i kod mene, radim kompletnu generalku, sve sve novo i motor nece upalit... zaljeva ga... ma uglavnom sve ko tebi... zamjenio cijeli usis i dere ko majka... :)
--- Kraj citata ---
Ne, nisu lamelice. U međuvremenu, usudio sam se, i sve sam rasturio osim agregata, Pomogao mi je preko Skype-a Željac, i ovim putam mu se zahvaljujem.
Kompresor, lamelice, prirubnice, i ostalo, do tančina sam rasturio, izduvao kompresorom, WD40 i ponovo vratio. Čak sam i nosač inektora skidao i sve po redu. Jedino nisam imao alat za plavi, pa njega nisam dirao. U svakom slučaju, nemam pojma šta sam "opravio", ali ja ga sada vozim ! Mislim da je bila komorica za pritisak sa tri šrafa na nosaču inektora. Jeste da sada malo teže pali (2-4 pokušaja) i gasi se na leru, ali ostao mi još semering da prekontrolišem, pa će valjda biti bole. U svakom slučaju, prezadovoljan sam i više ne idem kod majstora za većinu stvari !
JogFromYamaha:
bravo bato poceo si srafit ;D ponosan sam
Lenko:
--- Citat: JogFromYamaha - 11 Svibanj, 2011, 22:06:30 ---bravo bato poceo si srafit ;D ponosan sam
--- Kraj citata ---
Eto malo ništa !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju