Tehnički kutak > Injection

"Planinarenje" sa paljenjem Di tech

<< < (7/11) > >>

Lenko:
Znači: kompresor očišćen, lamelice produvane blago, prirubnica očišćena od nekih naslaga. Sa zagrejanom svećicom sastavio par puta po 3-4 sekunde, ispraznio aku i the end. Više nisam pametan !

Iwo SR Tuono:
ja bi zamjenio semeringe jer možda ti vuku zrak pa motor nemože vakumom uvuć zrak kroz kanale i upalit smjesu kako spada

Lenko:
Rešen problem ! Skinuo sam glavu sa zelenim inektorom, i sve to produvao i očistio. Jedino nisam uspeo da skinem plavi, jer vidim da je potreban alat, verovatno radapciger, pa njega nisam ni skidao. A ko za inat, zadesi se i loša svećica. Kad sam nju zamenio, sve je bilo ok. Pravio sam pauze po par sati da vidim kako će odreagovati kad je hladan, sve ok. Jutros, posle kišne noći, upalio je iz drugog puta. Ja sam više nego zadovoljan !
IWO, na koje semeringe misliš ?

Iwo SR Tuono:
od radilice, al ako pali onda oke

Lenko:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Svibanj, 2011, 13:37:33 ---od radilice, al ako pali onda oke

--- Kraj citata ---
Pa vidi, upali iz 3-4 puta. Našto mi govori da ti neće trajati dugo. Već mi se događalo 2x isto: teško pali par meseci, teže pali 1 mesec, i onda blokada. Onda se rastavi, eventualno pročisti, i bude ok. Okata, koju sam prodao, palila je na samu pomisao, a ne daj bože da bude drugi put ! Zato bih hteo, ako je moguće, da sredim paljenje, da uvek pali iz prve. Imaš li neku sliku tih semeringa, gde se nalaze, ili kako izgledaju ? Da li su pristupačni, jel se vide spolja, ili treba da se otvara blok ili šta već ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju