Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Multivar ?!
Rossi:
ovak...juce sam malo uzeo da se provozam nakon pauze od jedno 3 mjeseca hehe ....i vidio sam da mi se motor vrti oko 9300-9400.....eh mene zanima kako je to moguce sa rolnicama koje su dosle uz multivar 7.2 grama ??? znam da bi trebala uz Zx ,zute federe kvacila i multivar 6.1 rolne ....ali kontam na koliko ce se tek onda vrtit kad na 7.2 radi ovako ??!! kako je moguce da se vrti ovoliko mozel mi neko pojasnit ???
ps: jos nesto motor mi na leru radi oko 1500 rpm ...ali to nije da stoji na 1500 nego ono 1450-1550-1500 malo kao varira ?? jel to normala ili ??? gledo sam prirubnicu nije nigdje napukla ?!hvala
Rossi:
imal iko ikakav odgovra da zna u cemu je stvar ???
ivanm:
ako ti dobro radi, vozi, ali pri toplijem vremenu padat će ti okretaji pa ćeš vjerojatno trebat lakše role..
a u vezi frgazera, nebi bilo loše oprati ga i filter također, prije svake sezone vožnje..
Rossi:
hvala,sto je najsmijesnije radi scoot ok ...i start i krajnja i sve je ok......a perem redovno svakih mozda sedmicu filter a karb mozda u mjesecu jednom i tak...imal jos iko ikakvih odgovora ??
ryder on the storm:
--- Citat: Rossi - 16 Siječanj, 2008, 10:02:51 ---ovak...juce sam malo uzeo da se provozam nakon pauze od jedno 3 mjeseca hehe ....i vidio sam da mi se motor vrti oko 9300-9400.....eh mene zanima kako je to moguce sa rolnicama koje su dosle uz multivar 7.2 grama ??? znam da bi trebala uz Zx ,zute federe kvacila i multivar 6.1 rolne ....ali kontam na koliko ce se tek onda vrtit kad na 7.2 radi ovako ??!! kako je moguce da se vrti ovoliko mozel mi neko pojasnit ???
ps: jos nesto motor mi na leru radi oko 1500 rpm ...ali to nije da stoji na 1500 nego ono 1450-1550-1500 malo kao varira ?? jel to normala ili ??? gledo sam prirubnicu nije nigdje napukla ?!hvala
--- Kraj citata ---
pa ša je tu čudno, meni se sa malossi spuljom vrti i do 12000
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju