Općenito > Propisi
Registracija
marracc:
--- Citat: ADY1sk - 03 Svibanj, 2011, 17:29:24 ---Dođem napravim tehnicki,osiguranje i sve sad moram u policiju ja odem i zenska kaze da se prvo javim u poreznu jer je 50 ccm. :o dal da placam porez il ne?? :help:
--- Kraj citata ---
Ja sam nedavno registrirao 50 ccm, i stvar je ovakva. Problem je u gradu Zagrebu, koji traži da na kupoprodajnom imaš od porezne papir da si oslobođen plaćanja poreza. Znaci, odes fino na poreznu, zena tamo pogleda papire, isprinta ti potvrdu da netrebas platit porez, i to je to, dalje valjda znas... U nekim gradovima netreba te potvrde ni nista, ali za Zg treba!
crovex007:
--- Citat: marracc - 15 Svibanj, 2011, 18:17:32 ---Ja sam nedavno registrirao 50 ccm, i stvar je ovakva. Problem je u gradu Zagrebu, koji traži da na kupoprodajnom imaš od porezne papir da si oslobođen plaćanja poreza. Znaci, odes fino na poreznu, zena tamo pogleda papire, isprinta ti potvrdu da netrebas platit porez, i to je to, dalje valjda znas... U nekim gradovima netreba te potvrde ni nista, ali za Zg treba!
--- Kraj citata ---
Zanimljivo...
I ja sam ga nedavno registrirao u Zagreb i nitko nigdje nije tražio papir od porezne, kupoprodajni ugovor, izjava o sukladnosti i knjižice s tehničkog i teta u Heinzelovoj štambilja i uputi te ponovnona tehnički da pokupiš tablicu :icon_thumright:
marracc:
--- Citat: crovex007 - 15 Svibanj, 2011, 19:22:21 ---Zanimljivo...
I ja sam ga nedavno registrirao u Zagreb i nitko nigdje nije tražio papir od porezne, kupoprodajni ugovor, izjava o sukladnosti i knjižice s tehničkog i teta u Heinzelovoj štambilja i uputi te ponovnona tehnički da pokupiš tablicu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa nemogu vjerovat. ja sam joj morao donjet sve ugovore, jer je skuter bio odjavljen, možda je do toga. Sve ugovore je uzela, i ovaj moj poštambiljan da sam oslobođen poreza, poštambiljala knjižice i po tablice. Ja sam 5.6. registrirao..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju