Tehnički kutak > Garaža
Kiletova garaža ;)
ChRiStIaN:
I tak...kupil i ja to čudo malo. Dok se čeka dolazak VXRa koji je nadajmo se pitanje dana ili tjedna, uzel sam ovog malog skuterčića. Sike jos neam jer mi se nije dalo slikat i tak...prvenstveno sam ga uzel starome da se vozi u trsije i tak, da mogu do ducana skoknut i poznavajuci sebe kad piknem vxra uzet cu neki bijesni spuh gore pa bude idealan za ljetna druzenja u gradu bez da mi susedi bog mater kuneju navečer kad se vraćam doma. Bil sam na tehničkom i pokazal je na valjkima 46 a nebi vjerovali, tolko i na satu kaže :D Elektroniak je blokirana to sam uspel skužit i nema boga prek toga ga naterat...inače lepi je, troši ko upaljač...sve se više manje zna o takvim skuterima pa eo sutra postavljam slike i nek se nađe tu ;)
luna500rr:
:notworthy:
valjda ce te sluzit kad je nov, puno km zelim :icon_biggrin:
ChRiStIaN:
A gle....pali i vozi :D Koči, nov je boga mu, mora! :D Nek se kotrlja...za to malo kaj se bude vozio će dobro doć ;)
wonderkid:
nek se stari vozi,ps inace nevidim slike :)
ChRiStIaN:
Slike kad se napravi neku styling hahahah :D Salim se, bude tokom dana ;) i da...dobil sam i kacigu gratis. Pa di ces bolje ponude kad sve poskupljuje :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju