Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Street Race Show No.6 Osijek
igor.sb:
kad su sutra trke na 2 kotaca ::)
duka:
--- Citat: bebesr180 - 09 Svibanj, 2011, 22:06:34 ---mozda im treba predlozit bas oni razmisljaju o skuterima i ovo su za velike motore ubacili prosle godine tako da cisto sumljam da ce se ikad zajebavat sa skuterima prem da to nebi bilo lose :D
--- Kraj citata ---
malo sam pito danas i dobio ovakav odgovor: javi kolko bi vas bilo 5-10-15 i kako bi vozili pa cu probat vidit.
et tak da bi se prvo trebali dogovorit bi li ko vozio uopce i dal se isplati nesto probat dogovorit. bilo bi bezveze da dodje 2-3 skutera i to je to. trebalo bi nas malo vise koji bi se fino pred masom spustili niz pistu :)
pralas:
--- Citat: duka - 15 Svibanj, 2011, 02:48:10 ---malo sam pito danas i dobio ovakav odgovor: javi kolko bi vas bilo 5-10-15 i kako bi vozili pa cu probat vidit.
et tak da bi se prvo trebali dogovorit bi li ko vozio uopce i dal se isplati nesto probat dogovorit. bilo bi bezveze da dodje 2-3 skutera i to je to. trebalo bi nas malo vise koji bi se fino pred masom spustili niz pistu :)
--- Kraj citata ---
u pm,sta nisam zavrsio ovo svoje smece da mogu s nekim na crtu :angry7: :angry9:
igor.sb:
i trebalo bi 5 klasa, otih 5 bio bi svaki po jedan sam za sebe
eventualno batine i hrcina milka mogu zajedno ::)
pralas s kim bi se ti trkao? nema konkurencije :dontknow: :dontknow:
animatrix:
ajoj daj 1000+ ljudi da gledaju kako se izdrkavamo na kosilicama ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju