Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Street Race Show No.6 Osijek
stjepan:
ajde ljudi recite s ćim dolazite da vas znam prepoznat?
bebesr180:
ja dolazim sa mojim kolicima a 99% ce bit i na startu ako sve bude kako sam planiro
pralas:
--- Citat: bebesr180 - 09 Svibanj, 2011, 22:06:34 ---mozda im treba predlozit bas oni razmisljaju o skuterima i ovo su za velike motore ubacili prosle godine tako da cisto sumljam da ce se ikad zajebavat sa skuterima prem da to nebi bilo lose :D
--- Kraj citata ---
treba predloziti jer garantiram da bi se skupila ekipa i da uopce ne bi bilo lose...
bebesr180:
neko ko ima poznanika ili js bolje nekog iz rodbine da je u a.k. slavonija jer oni su organizatori trebo bi bar pitat i dat prijedlog mozda bi i ubacili nesta nemora bit na pisti di je street race moze i sa strane bar tamo ima mjesta :dontknow: al to su samo nase zelje nazalost :sad1:
pralas:
--- Citat: bebesr180 - 09 Svibanj, 2011, 22:32:32 ---neko ko ima poznanika ili js bolje nekog iz rodbine da je u a.k. slavonija jer oni su organizatori trebo bi bar pitat i dat prijedlog mozda bi i ubacili nesta nemora bit na pisti di je street race moze i sa strane bar tamo ima mjesta :dontknow: al to su samo nase zelje nazalost :sad1:
--- Kraj citata ---
ja znm jednog decka koji je mod na tom forumu pa bi mozda on mogao nesta srediti,naravno sad je vec kasno ali za iduci street race bi bila odlicna ideja...
a nabuđenih skutera po osijeku ima dosta,pa da iskusamo snage ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju