Ostalo > Motocikli

pirelli angel st review

<< < (2/2)

JogFromYamaha:
uuuu alfa gots chicken strips  ;D

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 04 Svibanj, 2011, 16:43:03 ---uuuu alfa gots chicken strips  ;D

--- Kraj citata ---

Ne brini, nije ovo moja guma  :icon_biggrin:

Ovo je moja guma (prijasnja pilot power koja je izrazito agresivna i dopusta stvarno velike nagibe)  ;D

Ali vecinu vremena se vozim ipak uspravno pa zato trosim sredinu puno prije nego ostatak gume.

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

JogFromYamaha:
jesi to s silikonom namazao lanac?

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 04 Svibanj, 2011, 17:02:03 ---jesi to s silikonom namazao lanac?

--- Kraj citata ---

Valvoline White Syntetic Chain Lube sprej za lanac kupljen u Intersparu za 50 kuna. Zadovoljan sam, 500km se drzi na lancu prije nego ga opet stavim (ne vozim po kisi), a i velika vecina na motori.hr ga koristi i zadovoljni su. Lanac ionako u sebi tvornicki ima mast, a ovaj sluzi samo da smanji trenje izmedju lancanika i lanca i za to je odlican (a i cuva o ringove od isusivanja i habanja)

JogFromYamaha:
ja sam to sprobaval isto ok je samo kaj ga vise nema za kupit kod mene
ima onaj motul chain lube koji drzi mozda 200km dok se po suhom vozis a repsolov koji je bio
super i drzal isto preko 1000km na suhom isto nema vise
al sam presao na silikon za podmazivanje bicikla koji drzi dobrih 2000km i po kisi i po svemu
samo je negativna strana da se nakupi smeca od prasine s ceste pa izgleda uskoro ko kolomaz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju