Tehnički kutak > Tuning skutera
Peda Shark 50
Hatake:
ok ... moja peda je u vasim rukama ... ocete da stavim slike da vidite u kojem je sad stanju ?
JogFromYamaha:
ajd ;D
Hatake:
http://www.imageupload.org/?d=4DBDCA071 evo samo ovo imam ... a sad da idem slikavat.... nije bas da mi se da. jes da se nista nevidi al eto samo da je vidis kako sad izgleda =D
rus189:
--- Citat: Hatake - 01 Svibanj, 2011, 22:02:07 ---Ljudi .... trebalo bi mi par savjeta oko ove moje ideje da u moju pedu ubacim masinu od aeroxa , i da je sredim malo bolje ... znaci stavio bi masinu od aeroxa , kit , auspuh itd ugl da to ide malo bolje .... i da bude jedinstvena u zupaniji . koliko sam vidio niko jos nije bio toliko lud ili glup da to sve izvede ali ja imam neku zelju pa ako bi me mogli malo savjetovat kako da to sve izvedem i koje djelove da kupim da se to sve lijepo uklopi. vec sam nesto radio oko tog motora al to je sve nesto bzvz standardno bilo ... sad bi se odvazio na korak dalje
--- Kraj citata ---
ja sam na svoju stavio masinu od malagutija s 13 col felgom, al jbš ti to kad su plastike na pedi za nis drugo neg za bacit u kontejner za plasticnu ambalazu... imam ga vec 3 god i na pocetku je sve bilo pic mic, al poslije ces vidit, pozeljet ces da ju nikad nisi ni kupio... :glasses2:
Hatake:
ja ga imam vec 3 godine isto kao i ti ... al bogami ja ga sve vise volim ... mozda sam lud al zasto nebi bio drugaciji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju