Tehnički kutak > Tuning skutera

stelanje shota

<< < (3/5) > >>

wonderkid:

--- Citat: gusar - 07 Svibanj, 2011, 17:59:10 ---tribas stavit kit aluminski da bi to bilo ono kako treba usto variomat karburator 19 dizna ti ce bit ok 85,ili 90 netriba ti vise!! a za suste stavi crne ;) osta je skart  :glasses9: :glasses9: :glasses9:

--- Kraj citata ---
bez beda se shot nastela na trophyu

marin18:

--- Citat: gusar - 07 Svibanj, 2011, 17:59:10 ---tribas stavit kit aluminski da bi to bilo ono kako treba usto variomat karburator 19 dizna ti ce bit ok 85,ili 90 netriba ti vise!! a za suste stavi crne ;) osta je skart  :glasses9: :glasses9: :glasses9:

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: bas da si gusar

Ceky:

--- Citat: marin18 - 07 Svibanj, 2011, 20:24:02 --- :icon_biggrin: bas da si gusar

--- Kraj citata ---

;D

ivanm:
nemoj stedit na benzinu nego stavi veliku diznu i onda smanjuj. Ja sam imao 92 i bila je premala.

danc00:
3gr rolice su prelagane za serijski variomat na roxu! A i dizna 100 je prevelika na trofiju....jer kolko znam isti je ko drevo....

Al kak veliš, bolje da stavi veču pa smanjuje, pitanje je kakav ima airbox, ak je serijski onda mu je i 85 dizna velika....

3.7gr. rolice i 90dizna ti bi trebalo odgovarat...pa reci na kolko ti se onda vrti skuter?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju