Ostalo > Foto, video, music...

foto kutak - powered by Canon EOS

<< < (52/71) > >>

marko_AeRoX:
Probaj se igrati s kompozicijom... Pravilo trećine, zlatni rez...

Ako staviš glavni objekt pažnje u samu sredinu slike, onda ubijaš kompoziciju. Fotka ispada monotono.

Skuter je bomba.

Koje vrijednosti su korištene? Ili je fotkano na automatskim postavkama?

zemo323:
da napisem komentar malo opsiriniji, sinoc sam bio lijen ali kad sam jutros vidio sliku dobio sam ideju  ;D

mozda bi bilo bolje da si ovu mojskuter reklamu stavio  pred ovaj cannon šator i da si zauzeo malo drugaciji polozaj da se koliko-toliko vidi ovaj grafit u pozadini skutera i uhvatit šator i mojskuter reklamu. Trebao bi se malo izmaknuti, onda bi skuter mogao smjestit u desnu trecinu slike i bilo bi "po pravilima".

Ali s obzirom da si tek dobio tu igracku s vremenom ces skuzit kako je bolje slikat. Samo nemoj brisat sve slike koje ti se ne svidjaju i onda kad nakon par mjeseci vidis te slike vidit ces koliko si napredovao  :icon_thumright:

ljubo46:
evo ja i cura bi si kupili gore navedeni fotić Canon Eos 1100 al me zanima ako netko zna gdje ga povoljno kupiti
i šta se dobije uz njega?mislim na objektiv i tak..
ne mogu na internetu naći konkretne podatke...

dbara:
misec od večeras, 300 mm, F/14, 1/200 sec, ISO 200,  :)...

eladio:

--- Citat: ljubo46 - 20 Kolovoz, 2013, 15:49:11 ---evo ja i cura bi si kupili gore navedeni fotić Canon Eos 1100 al me zanima ako netko zna gdje ga povoljno kupiti
i šta se dobije uz njega?mislim na objektiv i tak..
ne mogu na internetu naći konkretne podatke...

--- Kraj citata ---

čini mi se da u linksu imaš jeftino, ili u digital extremeu ..obično je u KITu tijelo i osnovni objektiv 18-55  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju