Ostalo > Foto, video, music...
foto kutak - powered by Canon EOS
zemo323:
aha.. ja isto slikam sa mobitel (Lumia 800) i sa kompaktom, ovisi sta mi je pri ruci.. ali ipak pokusaj to malo kvalitetnije uredit sa picasa i sa corel paint shop pro.. imaju dobrih alata, slika ispadne puno bolja nego sto mislis da moze :icon_thumright:
kojim mobitelom slikas?
Poggiali:
haha imas carl zeiss na mobu, i auto fokus :D ti ni netrebas u program stavljat, sem da izrezes :D
ma ja imam nokiu e6, ccd senzor i fixni focus :( sama riza izlazi
inace koristim photoscape
zemo323:
A nije se carl zeiss bas proslavio na ovome mobu.. Barem meni. Macro kad slikam fokusira se osim onog sto zelim.. Ako je manje od 10cm i ne pomisljam na macro :sad3:
Mislio sam da imas neki mob sa boljom kamerom.. Al ako je taj kojo kazes onda je dobro :icon_thumright:
Poggiali:
--- Citat: zemo323 - 04 Srpanj, 2013, 00:30:41 ---A nije se carl zeiss bas proslavio na ovome mobu.. Barem meni. Macro kad slikam fokusira se osim onog sto zelim.. Ako je manje od 10cm i ne pomisljam na macro :sad3:
Mislio sam da imas neki mob sa boljom kamerom.. Al ako je taj kojo kazes onda je dobro :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aha, steta :/
ja sam imao CZ na e72, meni je to jedna od boljih kamera koje sam vidio na mobu i ne mogu da je prezalim... jos uvjek razmislajm da prodam ovaj e6 i uzmem opet e72 jer mi ovih hiljadu gadgeta i nije od neke koristi, bitnija mi je cam :/
evo jdne macro sa e72 :) kolko to moze bit macro :D jer opet, taj macro nije ko na nekim foticima da bude 0cm razmak
zemo323:
Ova slika ti je odlicna :icon_thumright: sasvim pristojan macro :)
kod mene je problem sto kamerom mogu na maloj udaljenosti uhvatit dosta veliku povrsinu.. I kad slikas nesto ono ispadne da je iz daleka uslikano
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju