Tehnički kutak > Garaža
^^VxR^^
steeef:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 03 Kolovoz, 2011, 19:03:01 ---ma najgore sto je dao previse novaca za taj mali! jer za 30L sam ja dao 220kn..... a opet kad ides negdje je mal :dontknow:
--- Kraj citata ---
zato velim,dobar mu je i taj...jbg vidli ljudi da je zapel i uvalili mu najskuplji..umjesto da pita malo i vidi..i ajd da nije mamlaz svako malo u zg,haha
^^GlavonjA^^:
--- Citat: steeef - 03 Kolovoz, 2011, 19:20:33 ---zato velim,dobar mu je i taj...jbg vidli ljudi da je zapel i uvalili mu najskuplji..umjesto da pita malo i vidi..i ajd da nije mamlaz svako malo u zg,haha
--- Kraj citata ---
ma ja sam zadovoljan....veći mi ne treba....onda bi bilo ružno i glomazno....vxr bi slabije išel hahahaa! :P a platil sam ga 350 kn! :P
^^GlavonjA^^:
ajmo jebači....danas sam primjetil da mi ne blinka ledica za kod....reko krepal aku...denem ključ, nije zasvetlila kao obično, upalio na zub, i kad sam ga ugasil dalje normalno blinka. nisam ga palil 2 tjedna! jer ima neki period dok ga se ne pali da prestane blinkat?? hvala!
MIKSETA:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 22 Studeni, 2011, 17:03:48 ---ajmo jebači....danas sam primjetil da mi ne blinka ledica za kod....reko krepal aku...denem ključ, nije zasvetlila kao obično, upalio na zub, i kad sam ga ugasil dalje normalno blinka. nisam ga palil 2 tjedna! jer ima neki period dok ga se ne pali da prestane blinkat?? hvala!
--- Kraj citata ---
moj tako radi isto :)
mislim da je to normalno :dontknow:
B.E.R.O.:
Znam da je na vecini motora nakon 24-ili 48 sati da se gasi sama !!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju