Tehnički kutak > Garaža
^^VxR^^
^^GlavonjA^^:
--- Citat: stefek - 30 Svibanj, 2011, 21:12:05 ---baš to,po slikama :laughing7:
btw,mogel si det slike od 16mb,hahaha
--- Kraj citata ---
pak zahebavaš....normalno da je apoteka!!!! :D :P :P :P :headbang: :headbang: :headbang:
a slike su ok....kaj se žališ...bar ti imaš ekran ko vjetrobransko staklo od škode!! :D :P :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9:
steeef:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 30 Svibanj, 2011, 22:01:37 ---pak zahebavaš....normalno da je apoteka!!!! :D :P :P :P :headbang: :headbang: :headbang:
a slike su ok....kaj se žališ...bar ti imaš ekran ko vjetrobransko staklo od škode!! :D :P :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
ne,ko od mercedesa i zovem na kavu al da drugi plate ;)
duje87:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 30 Svibanj, 2011, 22:00:01 ---xenon je zakooooon :D :P
--- Kraj citata ---
je jer vozit runnera s obicnin svitlima je ko corava kokoš,pa nek mi neko kaze da ne stavljan xenon jer neman lecu..to su pi*darije,razlika je nebo zemlja u jacini svjetlosti,a sad neke price o bespotrebnon rasprisivanju svjetlosti i ometanju drugih u prometu skroz padaju u vodu jer s lecon i bez po nasin divnin cestama motor poskakuje i vilice rade gore dole tako da se svakako ometaju vozila iz suprotnog smjera..
steeef:
--- Citat: duje87 - 31 Svibanj, 2011, 00:46:08 ---je jer vozit runnera s obicnin svitlima je ko corava kokoš,pa nek mi neko kaze da ne stavljan xenon jer neman lecu..to su pi*darije,razlika je nebo zemlja u jacini svjetlosti,a sad neke price o bespotrebnon rasprisivanju svjetlosti i ometanju drugih u prometu skroz padaju u vodu jer s lecon i bez po nasin divnin cestama motor poskakuje i vilice rade gore dole tako da se svakako ometaju vozila iz suprotnog smjera..
--- Kraj citata ---
da,al s lečom je to druga stvar..ona usmjeruje svjetlost di treba pa onda po tvojoj teoriji zasmeta tu i tam..a bez leće smeta stalno..ja vozim ciglu sa sobom,dok naleti neko tak sa xenonom bez leće,gađam ga u glavu pa da vidimo kome ća da zasvetli :laughing7:
duje87:
--- Citat: stefek - 31 Svibanj, 2011, 00:55:46 ---da,al s lečom je to druga stvar..ona usmjeruje svjetlost di treba pa onda po tvojoj teoriji zasmeta tu i tam..a bez leće smeta stalno..ja vozim ciglu sa sobom,dok naleti neko tak sa xenonom bez leće,gađam ga u glavu pa da vidimo kome ća da zasvetli :laughing7:
--- Kraj citata ---
ajme tebi ako me pritom falijes :toothy9: :giljotina: :weed:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju