Tehnički kutak > Garaža
^^VxR^^
cona_rab:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 06 Svibanj, 2011, 15:31:29 ---hhhaaaahhahaaaa.....da vas sad čujem.....full rezervar....330 km... :D :P =) :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
a bilo je i ganjanja....nisam ga štedil!! :D
--- Kraj citata ---
svaka čast :notworthy: znači prosječna potrošnja 3.6 l,ako se ne varam
a priznaj da si ga dvaput tanko :toothy12:,ili si ugurao još jedan rezervoar pod sic :toothy12:
^^GlavonjA^^:
--- Citat: cona_rab - 06 Svibanj, 2011, 22:00:56 ---svaka čast :notworthy: znači prosječna potrošnja 3.6 l,ako se ne varam
a priznaj da si ga dvaput tanko :toothy12:,ili si ugurao još jedan rezervoar pod sic :toothy12:
--- Kraj citata ---
ahahhahahaaa....jok...i ja sam se iskreno začudil i čekal da se rezerva upali.....e reko sad idem do kud ide i gotovo....eto tek nakon 330 km je legla kazaljka skroz na graničnik i reko sad letim na bengu, a usput do frenda....hmmm dok sam htel krenut od njega...malo je teže vužgal...mislim da je zadnje kapi povlekel...al sva sreća kaj je frenda 100 m od benge pa sam uspel dojti do nje!! :P :D :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
^^GlavonjA^^:
bem ti kišu i takvo vreme....otišel sam do grada po čike, smrzel se ko pička i bezveze zmazal skuter!!! :angry7: :angry9:
R@kija:
super je vxr...nadam se prije leta i ja nekakvom
Deny:
vxr je na slikama preocuvan a vjerujem da je uzivo jos bolje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju