Tehnički kutak > Tuning skutera
Turpijanje
Miki-speedy:
--- Citat: animatrix - 13 Svibanj, 2011, 22:40:22 ---naravno i to yamahin cdi. neznam jel ima razlike u max okretajima, auspuh je leo vince tt. bit je prilagodit cilindar auspuhu i dobit ces maksimalne performanse iz motora, naravno naustrb potrosnje
--- Kraj citata ---
Ja sam uzeo sad hebo performer,pa ce trebat jos malo prosirit ispuh :toothy11:
A bas me kopka kako ce ic ako ga spejsujem :laughing7:
animatrix:
performer je bas performer, po nekim grafovima bih rekao da je blizak yasuni R-u po okretajima i snazi, tako da na 50cc ciljaj preko 10000rpm za snagu. problem ce ti biti ustimati prijenos jer je powerband dosta uzak
Miki-speedy:
--- Citat: animatrix - 14 Svibanj, 2011, 01:00:51 ---performer je bas performer, po nekim grafovima bih rekao da je blizak yasuni R-u po okretajima i snazi, tako da na 50cc ciljaj preko 10000rpm za snagu. problem ce ti biti ustimati prijenos jer je powerband dosta uzak
--- Kraj citata ---
Bas sam cuo da ima sirok powerband :dontknow:
Tj. da je po snazi kao yasuni r samo sto ima nesto manje podrucje rada(na visim obrtajima pocinje nego R)
Sad ne znam :dontknow:
animatrix:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/d53XS8NY-bWyCH5mfiAU8w?feat=directlink
na kitu je ovakva situacija, na 50cc ce bit 10000+. cameosb je imao yasuni R na starom runneru pa ga je tesko ustimao ili uopce nije, neznam tocno. mene bas zanima kako se ponasaju takvi auspusi nakon turpijanja serijske termogrupe.
Miki-speedy:
--- Citat: animatrix - 14 Svibanj, 2011, 10:44:04 ---https://picasaweb.google.com/lh/photo/d53XS8NY-bWyCH5mfiAU8w?feat=directlink
na kitu je ovakva situacija, na 50cc ce bit 10000+. cameosb je imao yasuni R na starom runneru pa ga je tesko ustimao ili uopce nije, neznam tocno. mene bas zanima kako se ponasaju takvi auspusi nakon turpijanja serijske termogrupe.
--- Kraj citata ---
Cek nisam te bas shvatio najbolje,na sta si mislio sa ovo 10.000+?
Po stranim forumima pisu da je dobar,sad ne znam,ja drugi necu dobit,zadovoljan sam :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju