Tehnički kutak > Tuning skutera

Turpijanje

<< < (8/13) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 04 Svibanj, 2011, 14:16:08 ---po tome što neznaš šta želiš, serijski cilindar se ne turpija da se dobije neka extra snaga nego da ga se prilagodi eventualno jačem base auspuhu. Nexu extra snagu nemožeš očekivat kao na 70cc i nadam se da si to shvatio.Ti imaš dobru ideju ali nemaš znanja i prakse

--- Kraj citata ---

--- Citat: Miki-speedy-sm - 01 Svibanj, 2011, 19:33:32 ---Pa gle jedna stvar je sto sam jako slab s parama,moram na sud i pi*ke materine u govnima sam a zavistan sam o cackanju tako da moram nesto radit
a druga stvar je ta sto bas zelim da naucim iz "nicega" nesto napravit  ;D
E sad koliko da ga kratim,koliko da ga podignem?

--- Kraj citata ---
Po tvome bi sad trebao rec nema veze,nemam znanja i prakse odustajem vozicu se polako i to je to :angry7:
Sta i da sje*em cilindar nema veze,sta je tu je iz gresaka se uci...

Rox-Rab:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 04 Svibanj, 2011, 20:29:09 ---Po tvome bi sad trebao rec nema veze,nemam znanja i prakse odustajem vozicu se polako i to je to :angry7:
Sta i da sje*em cilindar nema veze,sta je tu je iz gresaka se uci...

--- Kraj citata ---

istina samo bolje radit na cilindru od apn-a nego skutera...

jeftinije i lakse nabavit drugi  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: Rox-Rab - 04 Svibanj, 2011, 20:41:37 ---
istina samo bolje radit na cilindru od apn-a nego skutera...

jeftinije i lakse nabavit drugi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma nema veze,2 minuta sam udaljen od struga,ako sj**** sta ima popravni  :icon_thumright:

animatrix:
a kako ce decko napredovati ako ne pokusa? ja sam uzeo nekoliko dana i procitao bella i jenningsa ono sto mi je bilo potrebno za turpijanje, prokontao marijev kalkulator, krenio sam turpijati, prosljedio frendu kad mi je dopizdilo i on koliko je dugo to turpijao usavrsio je ruku. i da ti pobjegne malo dremelica po cilindru, ako ti ode u ravnini kanala nece ti nis bit.. meni je pobjeglo, al to je vise povrsinski nego da ti nesto znaci..

Miki-speedy:

--- Citat: animatrix - 04 Svibanj, 2011, 21:11:53 ---a kako ce decko napredovati ako ne pokusa? ja sam uzeo nekoliko dana i procitao bella i jenningsa ono sto mi je bilo potrebno za turpijanje, prokontao marijev kalkulator, krenio sam turpijati, prosljedio frendu kad mi je dopizdilo i on koliko je dugo to turpijao usavrsio je ruku. i da ti pobjegne malo dremelica po cilindru, ako ti ode u ravnini kanala nece ti nis bit.. meni je pobjeglo, al to je vise povrsinski nego da ti nesto znaci..

--- Kraj citata ---
Ovo postujem! :headbang:
Ja kalkulator kontam al ne mogu sve parametre da pohvatam :angry7:
Btw ne bjezi mi dremel nikako,koristim makitin dremel,vrti 35.000 440w doduse radio sam sa kamenim nastavcima pa mozda zato nije bilo problema...
Uglavnom zanima me jesi zadovoljan s time sto si postigao?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju