Tehnički kutak > Tuning skutera

Benelli 491 FULL MHR - odrzavanje

<< < (2/3) > >>

SRAD:

--- Citat: Aleks - 29 Travanj, 2011, 01:30:52 ---ne lupaj gluposti, mjesavina od 2.5% je sasvim dovoljna, 3-4% ce vise stete napravit nego koristi.

--- Kraj citata ---

3-4% na takvom setupu je puno bolje od spomenutih 2.5% ;)

dado-tuning:
znaci bolje je staviti 3-4% nego 2,5%?
npr. ja si sam sipam ulje pa sam sad stavio(tj. stavit cu) mhr replicu,i sta je sad najbolje? koliko ulja?
sorry na off-u.  :occasion14:

SRAD:

--- Citat: dado-tuning - 30 Travanj, 2011, 00:12:47 ---znaci bolje je staviti 3-4% nego 2,5%?
npr. ja si sam sipam ulje pa sam sad stavio(tj. stavit cu) mhr replicu,i sta je sad najbolje? koliko ulja?
sorry na off-u.  :occasion14:

--- Kraj citata ---

3% je ok za Replicu.

dado-tuning:
hvala   :headbang: :hello:

doritos:

--- Citat: Froger - 29 Travanj, 2011, 00:08:53 ---Uzeo sam Benelli 491 LC minarelli masinu. na nju ima: Malossi MHR, MHR CRANKSHAFT, DELLORTO 21, MALOSSI BIG BORE EXHAUST itd.. Uzeo sam ga za 550 eura sa papirima. E sad... Skuter stvarno leti.. ide 130 po satu... e sad pitanje... koliko traje ovaj mhr kit i na koliko trebam menjavati kariku (eventualno klip) ? Dali moga da ga vozim sa Motul 710 full syntetic ? I sta treba da se uradit da ovaj kit traje barem za jedna sezona...
Sry ako se povtorujem , nisam moga da nagjem slicnu temu.
Pozz

--- Kraj citata ---

Na takvom set upu bar 4-5% full sintetike, to su veliki okretaji i ne stediti na ulju nikako, zagrijat dobro i peglanje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju