Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
junior:
trebal sam ovo prije napisat...al jbg nisam se sjetio...
u jaski je ovaj tjedan bilo ispobavanje specialized bajkova...
jos danas do 19 h traje...ima bajk od 50 tisuca kn,karbonac, 8 kg tezak...nesto prebolesno...inace u jaski je xc staza po sumi...
Poggiali:
--- Citat: Pupo - 21 Svibanj, 2011, 15:36:47 ---Dobra su ti kola, jedino creva i žbice što si omotao izolirkom jaoo :toothy3: Imaš po ovim trgovinama po netu crijeva u boji, a žbica mislim da ima i kod nas za kupit crvene.
Mora da negdje leti bajk po cesti s tim gumama.
--- Kraj citata ---
Tnx, a jbg-a bila je izolirka pri ruci xD Makar ima i oni termo buziri, ali dai ga... Zbice cu mislim ocistit, a nema sanse da ih idem kupovat, tesko mi odvojit da dam kotace balansirat, mislim da mi prvi mrvicu bjezi iz osi...u 6000km sam jednom bio na servisu i to onaj na 300km prvi xD
Gume su extra, 20 se vozis takoreci bez ikakvog zamora, i po ravnom ide do 30kmh, bar meni koji jos nisam nesto u formi...Dok one offroad velociraptor sta sam imao od wtb-a, bokte, ako naberem 20 , dobro je bilo, mislis da tenk vozis prema ovim gumama :D
vx:
vridi li šta ona gel navlaka za sic ili da uzmem odma drugi sic?
svaki dan odvozim 40-ak km pa bi bija red da malo počastin guzicu :toothy12:
vjeko86:
--- Citat: vx - 16 Srpanj, 2011, 18:05:25 ---vridi li šta ona gel navlaka za sic ili da uzmem odma drugi sic?
svaki dan odvozim 40-ak km pa bi bija red da malo počastin guzicu :toothy12:
--- Kraj citata ---
mora biti bolje od tvrdog sica,ali mi je ružno vidjeti tu navlaku na sicu,što je je,guzica je na bicu najviše izložena,pored nogu i ruku
JogFromYamaha:
ja kupio za svog bica gel sic za 170kn i mogu rec da se isplatila investicija
nema vise boli i pritiska na tocke kao serijski sic
nakon danasnjih 28km mogu rec da me guza opce ne boli ni nista nemam osjecaj pritiska
dok vozim te se i fine vibracije dosta fino filtriraju.
u svakom slucaju dobra investicija je gel sic a sta se tice da vas pitam
di ima kvalitetnih guma za kupit uopce jos
jer kamo got da idem svi drek kendu schwalbe i ta g#vn# drze za 50kn
a 1 korak gore je continental za 380kn po gumi sto je malo puno
ima ko da zna shop di ima kojih mekanih guma i dobrih zracnica za kupit do ajmo rec 150-200kn po gumi
ja vozio bridgestone gume i jos sad imam 1 doma na starom biciklu al nema ih vise za kupit a ove jeftine gume su jednostavan najlon
i postaju jako skliske pri vrucini
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju