Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
eladio:
--- Citat: balki - 03 Rujan, 2016, 09:29:13 ---Nemoj kupovati mekani sic. Kupi bicke s dobrom "pelenom", pravilno podesi visinu i nagib sica i dupe ce ti se naviknuti na tvrdji sic.
Meki sic radi stalnu kompresiju na meko tkivo i blokira prokrvljenost tog osjetljivog i vrlo bitnog djela tijela;-)
Razmisli zasto svi biciklisti imaju tvrde siceve...
--- Kraj citata ---
da, već su mi savjetovali bicke, te nagib i visinu i to..
za ovo ostalo oko prokrvljenosti nisam čuo, iako što se tiće brooksa b17, koliko čujem on nije baš mekan, nego kožni pa se nakon par tjedana prilagodi baš ono po osobi jel :toothy11:
balki:
To je super sic ako ti pase tvojoj gzici :icon_thumright:
Poanta dobrog sica je da odgovara trticnim kostima i nacinu voznje. Jos jedna stvar je bitna za spomenuti- dobra velicina i geome3ja pomazu u rasporedu tezine tijela dupe/noge/ruke a aktivno bicikliranje (pedalanje) dodatno rasterecuje pritisak na dupe za onoliko kg s koliko kg pritisces pedale.
Da karikiram- ima ljudi koji kupe premali bic pa dignu golan i sjede ko da su metlu progutali- njima je skoro sva tezina na dupetu...
eladio:
ma kod mene je sve ok, druga voznja i tek sam doma nesto osjetio.. dana treca voznja, cca sat vremena , kruzenje po bundeku, i mogao sam i jos nisam osjetio probleme oko sjedala.. doma evo tek sad nesto osjetim..
ali posto planiram u skorijoj buducnosti 2 x 30km dnevno (samo da se jos malo ufuram i ojacam noge i kardio), rekoh necu stedit na sjedalu :toothy11:
eladio:
evo gume i sjedalo stiglo.. sjedalo ce jos malo pricekat u kutiji par dana, dok su gume gore i testna vožnja od 14km je pala..
puno bolje ( i lakse i brze itd) nego one orginalne ripnjace :redface:
anabellas:
znaci dost velka razlika za po asfaltu?
kolko si dao za gume i di si uzo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju