Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
Patr1k747:
--- Citat: eladio - 27 Kolovoz, 2016, 20:03:33 ---joj ne volim te dignute siceve ..ako je tako onda svakako dobro gledam, neka bude sic dole :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
znaci 21(tj 20.5 kak vec ima koja marka ) ili 24 si gledaj ... i bicikl ti je kao taman dok ti je noga ispruzena dok je pedala dole (ako kuzis kaj sam napisal :icon_tongue: )
luka.ck:
Na stranici keindl sporta imate kako odabrati velicinu rame prema svojoj visini, za sve tipove bicikla
eladio:
gledao sam na drugom mjestu, ali kako god okrenes dobro gledam :icon_biggrin:
e sad ako bude i na 21 dignut sic sta je tu je :toothy3:
samo treba naci dobar bic, to je vec malo teže.. ali nije nemoguce i dobro je da mi se ne zuri, iako sam vec naletio na jednu polu priliku, jer sam drugi na redu i moram čekat da prvi kupac odustane:
http://breezerbikes.com/archive/2014/storm-29-expert2 za cca 2ipol soma kn , 21" rama , sta mislite? :redface:
luka.ck:
Ako nije puno vozeni i ak ti odgovara uzimaj. Sve ovisi u kakvom je stanju. Oprema je ok (mjenjaci,vilica,..).
Patr1k747:
--- Citat: luka.ck - 27 Kolovoz, 2016, 20:32:09 ---Ako nije puno vozeni i ak ti odgovara uzimaj. Sve ovisi u kakvom je stanju. Oprema je ok (mjenjaci,vilica,..).
--- Kraj citata ---
Slazem se :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju