Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (106/118) > >>

andy:
Gledam malo cijene, nije nešto povoljan keindl sport, osim ako se nadje nešto na akciji..

Dsg mi se čini da ima povoljnije cijene..

road_runner:
cijene ovise od dućana do dućana, u keindlu je ok samo na akciji uzet. srećom puno dućana ima web katalog s cijenama pa se lako vidi di je kaj jeftinije pa onda ni ne moraš sve u jednom kupiti

vidi još online viva sport, rog-joma i markoprojekt

andy:
Rog-joma sam isto uspoređivao, cijene su još veće nego u keindlu. Čine mi se bas skupi, a bicikl i je kupljen u rog-joma ali davno.

Hvala na ovim preporukama..

Gledao sam malo i Njuškalo i dropbike forum, ali nisu nešto ekstra povoljne cijene, čak mi se još najpovoljnije čini neke stvari s ebaya uzet, a opet novo je novo..

Koliko sam shvatio mjenjači i ruckice moraju biti od istog proizvođača?

I još me zanima gdje nabaviti dijelove za reparirati vilicu (brisace i sl.), ležajeve i tak neke stvari kojih nema u ovim trgovinama.. Lageros?

road_runner:
često ručke kočnica i mjenjači budu spojeni, ako misliš na to. Ako misliš shiftere upariti s mjenjačima onda da, poželjno je da budu isti radi koraka sajle što može biti razlika u nijansama. Ionak je shimano najpopularniji pa ćeš bez problema upariti.

za vilicu ne znam

AnteTina:
Dual triggeri znaju biti nezgodni tako da u principu obicne triggere deore shimano bi bili ok za sredinu, ak hoces nekaj malo bolje, uzmes slx, xt i xtr su ti vec za zahtjevne bajkere... Imas ciklocentar na bukovcu, imas proteu jasku u zagrebackoj ili kod hohnjeca kod staglisca, on ti ima ok cijene a ponekad i da neke rabljene ocuvane za ok cijenu... Vilice isto tipa RS Reba itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju