Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (103/118) > >>

boulybox:
a zasto ne stavis provjerenu kombinaciju racing ralph/ nobby nic, i to perfomance liniju tj. jeftiniju.
ja na svom geniusu imam michelin country rock(120kn po komadu) 1.75 sirina i gume je odlicna po cesti a ak se znas vozis i po makadamu

nego ima mozda kakav podforum da se slozi sa slikama biciklica bivsis i sadasnjih, nesto tipa garaza? ako vec postoji isprike!

road_runner:
već je prošlo 2 mjeseca od kako sam postavil pitanje koje gume uzeti, uskoro bi bio red na zamjenu pa me zanima što mislite o kenda k847 gumama 26x1.75.  nisu preskupe a nadam se da budu izdržale malo makadama. sviđa mi se uži slick dio ali općeniti dizajn mi je malo  :sad1:

ivanm:
tvrda plastika.. al kaj možeš očekivat od gume za 60-70kn.. to je semislick.. cesta i utabani putevi.

Valter:
Danas sam sjeo na svoj bicikl. Ne vozim ga često jer boli ali je opet gušt. Tako sam sa svojom princezom odvozio jednu kratku dionicu. Njoj je to bio put oko svijeta a meni niti za zagrijavanje.

I polako je učim kako se pravilno vozi bicikl. Danas je imala drugi sat učenja i sada zna više od 70% biciklista. A još joj nisam objašnjavao ispravnu tehniku vožnje. Još je pod lošim babskim utjecajem i noge moraju biti do poda kada sjedi na sicu.

Iako od svega lako odustaje izgleda da joj se bicikl sviđa i nalazi se u tome. Štoviše, ona nas tjera na vožnju. Zlato tatino. Jedino se žali na standardne tegobe MTB pa će tata morati kupiti bicikl kak treba. Još koju godinu i trebati ćete dobro nakitati te svoje skutere da vas ne prestiže. Samo ako je imalo na mene.

Ceki21:
Ima neko preporuku koje gume da uumem ?
Sad imam conti traffic 26x2.1
Uzel bi neke ss manjom ripnom, al opet da mogu koju put po šoderu proc.
Gledal sam race king 2.0
Ili nekaj treceg ?

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju