Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
ivanm:
ja sam imao taj kasniji tip.. htio sam prvi al je bio dosta skup.. drugi model bio je dosta jeftiniji a moja majka mi nije mogla priuštiti prvi model..
svejedno je prošao sve šume i ceste remeta i maksimira. bio varen 5x i pogon je na kraju bio zavaren skupa sa tom kajlom ;D
3alfa3:
Ovi prvi su imali sve na mjestu. Fine rucice kocnica, klijesta kocnica, pedale, osovine, sic.... Jedino je lulica volana htjela puknut, a nije je bilo za kupit nego u kompletu sa volanom pa je bilo skupo. Sjecam se da sam 2 puta to kupovo - jednom sam, a drugi put sa frendom koji je na poni htio takav volan pa je bilo jeftinije jer smo podijelili trosak
ivanm:
taj prvi nije uopće bio rogov proizvod nego strani, samo su naljepnice bile rog gore, imao ga je moj frend..
sve je imao kao njemački model od trećeg frenda kojem je stari radio u nj.
onda je rog napravio svoj model baziran na poniju..
dakle taj tvoj nije bio pravi rog, nego kvalitetan tajwanski bmx sa rog naljepnicama..
3alfa3:
Moguce....
Jedino sto sam slinio za alu felgama kak su njemacki modeli imali. Moj je imao zbicane felge. Al nikad nisam to nabavljao posebno - bic je bio stock cijelo vrijeme.
S njim sam od HNK do Ribnjaka u komadu vozio na zadnjem :icon_biggrin:
Jedino sto mi nikad nije palo na pamet da se tu moze koristit zadnja kocnica ako predjes vagu, pa ju nikad nisam koristio za voznju na zadnjem. :toothy12:
ivanm:
to je došlo tek kasnije..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju