Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (76/118) > >>

zemo323:
nasao sam.. to se zove bicycle internal gear hub, samo me zanimalo kako šalta  :)

ivanm:
okej, moraš zaustavit pedale, prešaltat i ide, ali samo za ravno..

Josip-98:
Ima u lidla akcije
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-76365FAD-40115BFF/lidl_hr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=34346

Maloprije san kupia mini noznu pumpu za biciklu i stvarno za 30 kn se nemoze nista bolje ocekivat  :headbang:

Poggiali:
Ja uzeo prosle godine pumpu, i jednom se isplatila, frendu je popustila guma :D ali stvarno je dobra , za te pare, mala , prakticna i sa manometrom

ja uzeo dans bicke, slicne su onima od prosle godine, samo su velicine malo drugacije, proslogodisnji L je manji od ovogodisnjeg, ali nema veze... i uzeo sma onu jaknu suskavu, izgleda mi super, vidicemo kakva bude... majce nisam uzimao, mada izgledaju bolje od proslogodisnjih, ali to kupim u2nd handu :D Bciki nema nigdi ispod 150kn, i te za 150kn su jadnije od ovih za 77...

Josip-98:
EVO taman malo cistia pripremia biciklu za voznju i eto problema
Rijec je o trek 4300 v brake
Opra san pakne sa spuzvicon u jaru i mislia san da ce to pomoc da jos bolje koce a sve san dns lipo sastavia i uzasno skripee
Sta mislite ocu li kupovat nove pakne ili ako ima koja sema sta s ovima ucinit da vise ne skripe a trenutno koce odlicno
HITNO

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju