Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (67/118) > >>

chupa206:
Mozda je bio neznam... Ne krecem se u krugu takvih bajkova...  :icon_thumright:

XC u krvi, i ja sam do prije 3 godine vozil, a onda polozil vozacki  :icon_biggrin:

Al kad mi se noga oporavi opet idem u te vode...

pajo:

--- Citat: ivanm - 17 Travanj, 2013, 08:37:32 ---najjeftiniji bic, najjeftinija oprema, najjeftinije sve, samo je vilica ok za tu klasu, suntour xct v4.. za tu lovu i nisi kupiti dosta bolji bike ali bar neki brand, koji već otraga ima kazetni tip prijenosa a ne ovaj kranc sa 21 brzinom koji ide na dječje bicikle.. ukratko srednja žalost..
sad radim u dučanu s biciklima pa ti to sa pravom mogu tvrditi..

to ti je najjeftiniji kineski bicikl lijepo ofarban sa rog naljepnicama..

mogo si za to uzet npr.

http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=799&cate=1

--- Kraj citata ---
Ajd bar nesto valja kako kazes.:)
Vijerujem da se moglo bolje uzet.polovno nisam ni htio gledat jer sam uzimao na rate a kupovina preko interneta bez da probam nema smisla.
Npr. U zg ima puno vise izbora i cijene su manje nego u pu.obisao sam sve ducane i ovo je bilo best bay za tu lovu tu kod nas.
Za mene poso kuca mislim da je ok.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

junior:
jel se ko od vas na sljeme popenjal s bajkom??

nznm zakaj al me nekaj vuce gore.... rekal sam si da ovo ljeto moram otic do gore...
kad idem s autom pun k**ra* mi to izgleda....

jel jako zahtjevno ??

naravno, pripremal bi se ( voznja po okolnim brdima ) :)

balki:

--- Citat: junior - 17 Travanj, 2013, 19:37:56 ---jel se ko od vas na sljeme popenjal s bajkom??

nznm zakaj al me nekaj vuce gore.... rekal sam si da ovo ljeto moram otic do gore...
kad idem s autom pun k**ra* mi to izgleda....

jel jako zahtjevno ??

naravno, pripremal bi se ( voznja po okolnim brdima ) :)

--- Kraj citata ---

Tesko ce ti bit ko pocetniku ali samo drzi lagani tempo i pomalo, gore si za sat i pol do dva u tom tempu... Povedi nekog sporijeg od sebe i bit ce ti lakse kad ga gledas kak umire;-))
(Ja cu te naravno probat nagovoriti da neides asfaltom nego po Kustosjanskom ili Markusevackom makadamu, a kad ti se svidi i to pocni zaobilaziti pa nastavi po sumskim stazama jer je pravo veselje u "kam te vrag jebi" rezimu;-) ( tak zagorci zovu off road)

enel:
Ekipa, treba mi vase misljenje, nisam znalac pa ne bi da se zalijecem.

Nasao sam sebi ovaj bajk:

http://www.pik.ba/artikal/5825176/arrow-sd-26-alivio-shimano/

Tu ne pise puno inf, al danas sam ga isao gledati i ono, polovan je, al dobro ocuvan, vlasnik drzi servis i utegao ga je pravo.

Disk kocnice koliko sam skontao nisu hidraulicne i pise shimano na njima. Alivio je oprema, na osovini felge unutra takodje pise shimano, u biti sve je manje vise shimano i kaze on ne tamo neko kinesko nego covjek garantuje za kvalitet.

Prednje vilice ne znam koje se, isao sam ga malo provozati, nakon nekoliko godina bilo je cudno sjest na bajk, al lijepo je isao.

Zadnja cijena kaze da je 480 km, koliko je to sad tacno kuna, ne znam, pa eto, da li vrijedi te pare, sta vi mislite?

Hvala u svakom slucaju  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju