Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
Nyzvo:
znaci 2 opruge i mast?
najbolje ju rastavit pocistit i podmazat....imas 4 sarafa (gore dva di se stela tvrdoca to ti je kljuc 26 najvjerovatnije) i dole 2 imbusa i to je to...
eventualno kaj mozes napravit je da malo ulja špricneš kroz prašnik unutra pa ce ti 2 dana malo bolje radit ;D
ziloryder:
--- Citat: Nyzvo - 07 Siječanj, 2013, 18:10:36 ---znaci 2 opruge i mast?
najbolje ju rastavit pocistit i podmazat....imas 4 sarafa (gore dva di se stela tvrdoca to ti je kljuc 26 najvjerovatnije) i dole 2 imbusa i to je to...
eventualno kaj mozes napravit je da malo ulja špricneš kroz prašnik unutra pa ce ti 2 dana malo bolje radit ;D
--- Kraj citata ---
Prijatelju evo sjedim u garazi, na laptopu nema nikakvih sarafa, to su ono obicne vilice mislim da se ne rastavljaju, bicikla je nova nema joj po godine, i vec lagano slabije amortizira, npr. kad sad na mjestu stisnem onako na preskake izlazi :dontknow: E pa da mene zanima kakvom mascu? Moze li onom tekucom, Moze li wd-om Il onom iz one tube ? Moze li uljem za motore?
Nyzvo:
imas gore plasticne cepove na kojima imas ono za omeksat/stvrdnut oprugu
njih odsarafis (kljuc 24-26-28 kako na kojima) i izvadis opruge
i onda imas dole na svakoj nozi imbus 4 ili 5
njih isto odsarafis i kucneš ih cekicem, odsarafis do kraja
i rukama samo odvojis noge od teleskopa
pocistis sve i namastis ( ne wd-om ili uljem) nego bas mast tovatna ili tak neka i vratis sve nazad
Poggiali:
--- Citat: ziloryder - 07 Siječanj, 2013, 18:15:16 ---
--- Citat: Nyzvo - 07 Siječanj, 2013, 18:10:36 ---znaci 2 opruge i mast?
--- Kraj citata ---
Prijatelju evo sjedim u garazi, na laptopu nema nikakvih sarafa, to su ono obicne vilice mislim da se ne rastavljaju, bicikla je nova nema joj po godine, i vec lagano slabije amortizira, npr. kad sad na mjestu stisnem onako na preskake izlazi :dontknow: E pa da mene zanima kakvom mascu? Moze li onom tekucom, Moze li wd-om Il onom iz one tube ? Moze li uljem za motore?
--- Kraj citata ---
kupis bajs u soping centru i cudis se da te vilja vec zeza :D dobro da je jos u ducanu radila... nemoj nis rastavljat, kad skroz propadne kupi drugu... RockShox Tora ti je cisto ok, mislim da je bila oko 2000kn nova
Poggiali:
Ceki, ja sam uzeo semi metalic za avid i zadovoljan sam bas....mislim da su ti te i najjeftinije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju