Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
jprekrit:
--- Citat: Poggiali - 23 Svibanj, 2012, 23:03:07 ---mislis da pice razlikuju audi bajk od pevecikla ? xD
--- Kraj citata ---
Hhhh... Joj viš... Uopće nisam na to mislil... :laughing7:
Poggiali:
Ponovil sam se sa gumama :D Drugovi bi na sljeme, kroz sumu, a ja sam bio na slickovima, pa eto da se kolko tolko moze voziti :)
azriel*09:
--- Citat: Poggiali - 02 Lipanj, 2012, 21:48:25 ---Ponovil sam se sa gumama :D Drugovi bi na sljeme, kroz sumu, a ja sam bio na slickovima, pa eto da se kolko tolko moze voziti :)
--- Kraj citata ---
...jesi si sad kul? xD
Poggiali:
--- Citat: azriel*09 - 02 Lipanj, 2012, 21:49:27 ---...jesi si sad kul? xD
--- Kraj citata ---
totalno , ajmo se vozit :D
te-te-ac:
ovaj tjedan mi dolazi nevada 2.0
http://www.bicikla.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2175&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=63
resio neki popust preko kolege.. u rog-jomi je 4100 ja ga dobio za 3700.. za tih 400kn mogu raneru poklonit remen i malo ulja :toothy12:
pricao malo s pedalašima i kazu da je tesko naci dobar a polovan bajs..pod tim se misli da nije ubiven, vozen brdo km i sta ti ja znam.. pa sam se ipak odlucio na novo s garancijom.. vidit cemo koliko je to isplativo.. :icon_biggrin:
znam da to nisu neke pare za supermegaqul bajs al da imam vise kupio bi krosera a ne drkavi bajk od karbona ::)
eto toliko.. znam da sve boli k**ra* al eto ja cu imat bajs :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju