Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
Poggiali:
Za Ghost sam cuo, kao za jedan dosta dobar brend, ali sad da li u svakom zitu ima kukolja, ne znam :D Svidja mi se kaj ima juicy 3 .. e sad... gle, ti manje vise svi bajkovi, koje si naveo, su ajmo rec u nekom standardu, tako da ak i sjebes nesto, imas tonu zamjenskih djelova, nije to pevecikl... vozi deri, kad ode, zamjeni novo i mir...
daj si pogledaj na dropbikeu ponudu rabljenih bicikala
ziloryder:
Jel moze neko objasnit kako najlakse namistit jebene kocnice! ZNAM GLUPO JE ali uvjek sam imao s njima problema, da mi je jedna strana malo bliza od druge pa nece da koci, al najcesce se ne vraca kako treba! I jel znate slucajno kolko dode set cijeli da si kupim jer sam vidio da ima kupis montiras sve ono sa cetkicama i miran
Poggiali:
Majstore, koje kocnice, v brake na sajlu, hidrauliku ili disk na sajlu ili hidrauliku ? ili one bmx oldskul
ziloryder:
--- Citat: Poggiali - 05 Svibanj, 2012, 00:48:24 ---Majstore, koje kocnice, v brake na sajlu, hidrauliku ili disk na sajlu ili hidrauliku ? ili one bmx oldskul
--- Kraj citata ---
Obicne kocnice standard na svakoj bicikli do 800-900 kn! Sad nez kako se koje zovu
evo ovako !
Poggiali:
A tko zna, da li je sajla u dobrom stanju, da nema ruzine u buziru, dal si srafice dobro podesio, a mozda su i opruge koje ih vracaju oslabile :/
Evo ti recimo imas shimano, koji je sasvim uredu za 85kn. Bit ce bolji od bilo kojih no name kocnica :/
http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=231&cate=2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju