Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Travanj, 2011, 17:18:02 ---deblji si od CoK-a i speciala zajedno :hmh:
--- Kraj citata ---
Ja?
Da, bas sam debel... Imam 192cm visine i 88kg tezine :icon_biggrin:
junior:
izmjeri dole kudguma prolazi kolko je siroko...
kuda vozis bicikal??ak pretezito cestom nemoj tak siroke kupovat....
Pupo:
Ja sam kupio bicikl, Jamis Durango 2 prije 20 dana, pokušavam se dovesti u red s obzirom da presjedim pred kompom dosta vremena i kilaža zakucava u blokadu ;D
--- Citat: Poggiali - 27 Travanj, 2011, 17:07:29 ---Ovak imam pitanjce, vidim dropbike ne radi...
Trebao bi nove gume, a sad ne znam onu sirinu koju pisu, kolko je 2.5 jel to u incima sirina? :/
I sad, imam 2.1 gume, kak da znam jel ce mi stati 2.5 :) ?
focus northern lite bicikl je
http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5018
--- Kraj citata ---
;D Meni su moje 2.1 preširoke i htio bi si nešto uže i s manjim ripnama uzeti jer kad se vozam po cesti ko da traktor ide koliko gume bruje :toothy11:
Malo sam sredio temu i naslov tako da bude jedna zajednička tema o biciklima, opremi, stazama, vožnji, trgovinama i svemu drugome što je na neki način povezano s biciklima... LP
Poggiali:
--- Citat: junior - 27 Travanj, 2011, 17:59:56 ---izmjeri dole kudguma prolazi kolko je siroko...
kuda vozis bicikal??ak pretezito cestom nemoj tak siroke kupovat....
--- Kraj citata ---
Pretezito je cesta jedno 75%, ali nije neki sjajan asfalt, onda je ostatak makadam i utabana zemlja, trava, suho...
Nije mi bed za cestu toliko, imam michelin slickove 1.4 , ali imam ove wtb velociraptor gume, to je bas onak za blato, sto meni ne treba, otpor je uzasan, i buka velika, pa sam mislio stavit nesto sto deblje radi udobnosti, i sa sto manjom ripnom, cak sam gledao one maxxis hookworm gume, 2.5 su ali je negdi i 300kn komad, tak da ne znam hocu li njih, ne znam, jel netko probao wtb weirwolf, ima 2.55 :/
Pupo:
Jebiga, al krivo nešto radiš. Deblje gume znače obično i veće ripne, tak da ništa od lagane vožnje. Kupi si neke tanje gume od 2.1, neki poluslick i napumpaj koliko može i da vidiš. Deblje gume, veća dodirna površina i veći otpor.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju