Tehnički kutak > Tuning skutera

Nekoliko pitanja

(1/2) > >>

ChRiStIaN:
Motor sam rastavio i idem ga temeljito očistit i složit, pa imam par pitanja...

1. zašto motor kad je na leru radi malo na 4000 okretaja malo na 1000...i to onak varira dosta...nemirno jako radi...jel to zbog hladnoce, premale dizne il sta?
2. kaj da sipam u kiler nakon kaj ovo ispustim van? Cisti antifriz. sta je najbolje?
3. posto cu mijenjat ulje u getribi, molio bi vas da mi napisete koje da stavim.
4. koju svjecicu da stavim? cuo sam da bi za moj motor bilo najbolje stavit neku iridium ili tak nes...

HVALA!

stark1:
2. cisti antifriz

coky:
mjesaj pol antifriz pol vodu, nikako cisti antifriz jer je agresivan

PitBull Aerox:

--- Citat: KicHo7 - 13 Siječanj, 2008, 17:37:47 ---Motor sam rastavio i idem ga temeljito očistit i složit, pa imam par pitanja...

1. zašto motor kad je na leru radi malo na 4000 okretaja malo na 1000...i to onak varira dosta...nemirno jako radi...jel to zbog hladnoce, premale dizne il sta?
2. kaj da sipam u kiler nakon kaj ovo ispustim van? Cisti antifriz. sta je najbolje?
3. posto cu mijenjat ulje u getribi, molio bi vas da mi napisete koje da stavim.
4. koju svjecicu da stavim? cuo sam da bi za moj motor bilo najbolje stavit neku iridium ili tak nes...

HVALA!

--- Kraj citata ---

1.nepostelan karb, puno zraka, da zbog hladnoće
2.kupis vec zamjesan,gotovi antifriz i ulijes
3.ma bilo koje 80W90, ili ako imas gdje kupit sintetičko, ali ako nisi dosad mjenjao bilo ti je 80W90
4. stavi iridium

SlowRider:

--- Citat: KicHo7 - 13 Siječanj, 2008, 17:37:47 ---Motor sam rastavio i idem ga temeljito očistit i složit, pa imam par pitanja...

--- Kraj citata ---

1. Smanji kolicinu zraka vijkom za smjesu u leru
2. Na svakom antifrizu imas omjere, sto vise antifriza drzi nize temp.
4. Ja bi stavio iridium posto imas 11000rpm.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju