Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomicanje kuta paljenja

<< < (3/4) > >>

MALES SR180r:

--- Citat: SRAD - 28 Travanj, 2011, 16:22:29 ---Kod 2T motora sa ranijim predpaljenjem dobija se snaga u srednjim okretajima.

--- Kraj citata ---

da se ubacim kad je već tema otvorena....

mislio sam stavit TP kajlu na BB-180LC-54radilica-đole 180-26dell....jel ima kakve koristi i ispuh je za milju dignut.... :dontknow:

radomir.g:

--- Citat: SRAD - 28 Travanj, 2011, 16:22:29 ---Kod 2T motora sa ranijim predpaljenjem dobija se snaga u srednjim okretajima.

--- Kraj citata ---
Zato je i rekao visljim obrtajima, ne visokim  :icon_thumright:
Evo iz prve ruke mogu potvrditi da se poboljsanje oseti na serijali + rezona. Kroz ubrzanje se vrti na nekih 8500 obrtaja, za krajnju ne znam.
Pomereno za 3mm odnosno nekih 3 stepena kako je neko proracunao. Oseti se dosta bolji moment na gas i dosta lakse nabire obrtaje.
Prvobitno stanje:

Pomereno u advance:

Crazy Kuree:
Dobro opisano "Oseti se dosta bolji moment na gas i dosta lakse nabire obrtaje".. SRAD dal znaš koliko stupnjeva bi bilo idealno za 10500 obrtaja? uranio sam 3* nisam smio više ić, bojao sam se pregrijavanja

SRAD:

--- Citat: Crazy Kuree - 28 Travanj, 2011, 18:07:01 ---Dobro opisano "Oseti se dosta bolji moment na gas i dosta lakse nabire obrtaje".. SRAD dal znaš koliko stupnjeva bi bilo idealno za 10500 obrtaja? uranio sam 3* nisam smio više ić, bojao sam se pregrijavanja

--- Kraj citata ---

Sve do 11 000 nebi dirao a iznad 11 000 sa standardnom strujom bi išao u kasnije predpaljenje.

SRAD:

--- Citat: MALES SR180r - 28 Travanj, 2011, 16:28:28 ---da se ubacim kad je već tema otvorena....

mislio sam stavit TP kajlu na BB-180LC-54radilica-đole 180-26dell....jel ima kakve koristi i ispuh je za milju dignut.... :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ne stavljaj, bolje je da motor radi sa manjim zagrijavanjem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju