Tehnički kutak > Injection

ditech pali ali trokira na full gasu

<< < (2/3) > >>

Zeljac:
jel se gusi ili ti trokira ako se gusi vjerojatno tps ne valja ili dek kontakti se ne prime dobro pa nema kontakta nekad

Tadr3:

--- Citat: Grale - 24 Kolovoz, 2011, 00:36:01 ---meni ista stvar na ditechu,sve serijala.vozim normalno al kad mu stisnem ful gas guši se prestrašno.svjećicu sam skino i dobra je.tak da nznm u čemu bi mogo bit problem...

--- Kraj citata ---

jel crna ili smeđa?

Aprilia maniac:

--- Citat: Grale - 24 Kolovoz, 2011, 00:36:01 ---meni ista stvar na ditechu,sve serijala.vozim normalno al kad mu stisnem ful gas guši se prestrašno.svjećicu sam skino i dobra je.tak da nznm u čemu bi mogo bit problem...

--- Kraj citata ---

s obzirom da je to ditech ti nikad neznaš jel ta svijećica dobra ili loša...možda ti se čini da je dobra al vjeruj mi ako ta svijećica ima samo malo slabiju iskru od one kad je nova bila...i još ako voziš na ngk r svijećici vrlo vjerojatno ti je u njoj problem....koliko si km sa tom svijećicom prošao?

Zeljac:
ja bi ti reko da je svjecica drapila eto meni je prije dok sam imo serijalu svjecica stalno odlazila kako imam kit gore nemam tih problema na serijali kad odlazi brzo svjecica znaci da nevalja rasprsivac

Grale:
ej...nisam stigo jucer pisat nista nisam vremena imo...hvala na pomoći ipak je samo svjećica otisla...imo sam densoevu gore,proso sam s njom kojih 6t.jer dok sam skino je dole bila je suha pa nisam mislio da je ošla...kupio sam ngk,uzeo bi opet denso jer je bila dobra al je nije bilo,valjda će i ova kojih par tisuća drzat...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju