Tehnički kutak > Tuning skutera

DR. Evo 70ccm LC minarelli kit (tunning)

<< < (6/14) > >>

danc00:
Jep, pogledal sam sva tri clip-a, ljep tutorial! Ali to je samo za ispuh, kupim biax, i mogu počet sa ispuhom, lik veli da se razlika osjeti pri dodavanju gasa :dontknow:

Nego još me zanima kaj se tiće klipa od DUE+, jel mogu recimo njega stavit bez da diram tajminge na cilindru? Jel bi dobio s njim kaj?

I koja modularna glava bi mi točno pasala, za znam točno gledat ili ak na tržnici iskoči koja? :icon_thumright:

animatrix:
klip od dueta ti se nebi isplatio zbog tog sto ima 1 kariku i samim time zahtjeva brdo okretaja koje ti nemas..
na tvome mjestu bih gledao portmape razlicitih cilindara i onda nadjes neki koji je jaci od tvoga pa iskopiras dimenzije ispusnog kanala na svoga i to je to.. ja sam osjetio itekakvu razliku nakon sto sam poturpijao svoj serijski cilindar.

pralas:

--- Citat: Aprilia00 - 26 Travanj, 2011, 19:43:01 ---top su takve sitnice koje nakon 2 dana vise ni ne osjetis, pogotovo na base kitu, ic pomicat paljenje nema smilsa,al zbilja  ::)

--- Kraj citata ---
mislis da se pomicanje kuta na baseu ne osjeti? :laughing9:
probao sam i bez pomaknutog kuta na baseu i sa pomaknutim paljenjem i razlika se dosta osjeti...

Miki-speedy:

--- Citat: danc00 - 26 Travanj, 2011, 20:38:40 ---Jep, pogledal sam sva tri clip-a, ljep tutorial! Ali to je samo za ispuh, kupim biax, i mogu počet sa ispuhom, lik veli da se razlika osjeti pri dodavanju gasa :dontknow:

Nego još me zanima kaj se tiće klipa od DUE+, jel mogu recimo njega stavit bez da diram tajminge na cilindru? Jel bi dobio s njim kaj?

I koja modularna glava bi mi točno pasala, za znam točno gledat ili ak na tržnici iskoči koja? :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

--- Citat: animatrix - 26 Travanj, 2011, 20:45:03 ---klip od dueta ti se nebi isplatio zbog tog sto ima 1 kariku i samim time zahtjeva brdo okretaja koje ti nemas..
na tvome mjestu bih gledao portmape razlicitih cilindara i onda nadjes neki koji je jaci od tvoga pa iskopiras dimenzije ispusnog kanala na svoga i to je to.. ja sam osjetio itekakvu razliku nakon sto sam poturpijao svoj serijski cilindar.

--- Kraj citata ---
A jesil ti imao kao polu mjesec ili je bilo kao na klipu?

Miki-speedy:
Jos jedan koristan  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju